UTESTENGES: Britiske Daily Mirror er utestengt fra Allianz Arena og returkampen mellom Bayern og Manchester United etter negative ord om Bayerns stjernespiller Bastian Schweinsteiger. Foto: NTB Scanpix og faksimile: Daily Mirror
UTESTENGES: Britiske Daily Mirror er utestengt fra Allianz Arena og returkampen mellom Bayern og Manchester United etter negative ord om Bayerns stjernespiller Bastian Schweinsteiger. Foto: NTB Scanpix og faksimile: Daily MirrorVis mer

Disse overskriftene får Bayern til å utestenge britiske tabloider

Nektes adgang til returkamp mot United.

(Dagbladet): Manchester United og Bayern Munchen spilte 1-1 i lagenes første kvartfinaleoppgjør på Old Trafford denne uka, og britiske tabloider viet mye oppmerksomhet til Bayern-stjernen Bastian Schweinsteiger som fikk rødt kort.

«De to engelske mediene Daily Mirror og The Sun opptrådte respektløs, diskriminerende og fornærmende overfor vår spiller, Bastian Schweinsteiger», skriver Bayern Munchen i en pressemelding.

- Ditt svin Den tyske storklubben reagerer på tittelene:

«You dirty Schwein», som Daily Mirror skrev med bilde av Schweinsteiger.

«You Schwein!» skrev The Sun.

Ordene vekker harme i den tyske klubben og Bayern henviser også til Uefas kampanje «Respect», som alle lag og spillere skal overholde.

De store engelske avisene, The Sun og Daily Mirror, får ikke overvære Bayerns returkamp mot United førstkommende onsdag. Og avisene nektes altså akkreditering på Allianz Arena.

Den tyske landslagsspilleren fikk det røde kortet etter en takling på Wayne Rooney.

Ampert Etter utvisningen ble det utvekslet sinte ord, og Schweinsteiger viste med pekefingeren mot motstanderen.

- Jeg har egentlig ikke lyst til å fortelle hva han (Schweinsteiger) sa, men jeg synes det var en felling. Om jeg ikke hadde trukket meg, kunne han ha skadet meg. Han gikk inn med knottene, og dommeren viste ham ut, så det er ikke min avgjørelse, sier Rooney om hendelsen.

- Det er ikke hyggelig å se noen bli utvist. Jeg prøvde ikke å få ham ut. Han er en fantastisk spiller og åpenbart en de vil savne. I tillegg er Javi Martínez suspendert, men de har en stor tropp med spillere som kan komme inn, sier Rooney.

Bayern Munchen - Manchester United møtes onsdag, og hjemmelaget må score minst ett mål for å gå videre til semifinale.

Kampen spilles dermed uten to av Englands største aviser på tribunen.

THE SUN: Slik omtalte The Sun den tyske spilleren etter kampen mot United. Skjermdump: The Sun
THE SUN: Slik omtalte The Sun den tyske spilleren etter kampen mot United. Skjermdump: The Sun Vis mer