Disse parodi-bildene av Roy Hodgson tar internett med storm

- Oppmerksomheteten er uventet, for å si det mildt, sier mannen bak bildene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Twitter er en lekeplass for deg som ønsker å lage en parodi-profil på kjendiser. Noen grunnleggere er litt mer oppfinnsomme enn andre, og det gjelder i aller høyeste grad for Simon Campbell fra England.

Twitter-profilen YouveBeenHogded har fått mye oppmerksomhet etter at den ble startet opp 8. januar i år. På 15 dager har grunnleggeren fått i overkant av 32 000 følgere på mikrobloggtjenesten.

Kort og godt legger Campbell ansiktet til England-manager Roy Hodgson på ansiktet til flere kjente fotballspillere og foteballmanagere. Steven Gerrard, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, David Moyes og Mesut Özil er bare noen av spillerne som har fått den tvilsomme «æren» av å få ansiktet til Hodgson klistret over sin egen maske.

- Idéen fikk jeg fra flere Liverpool-fans på Twitter. Det er tydelig at Roy Hodgson har et veldig uttrykkende ansikt, og folk har photoshoppet ham på bilder av kjendiser og liknende en stund. Jeg har vært en grafisk designer i omtrent sju år nå, og bestemte meg for å utføre det på fotballspillere og fotballpersonligheter, og gi det formatet «YouveBeenHodged». Det var ikke veldig planlagt, jeg fikk bare et innfall. Jeg forventet ikke at det skulle bli særlig populært, sier Campbell til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer