PÅ VEI VEKK: Manchester Citys Patrick Vieira er en av mange stjerner som må eventuelt må på klubbjakt i sommer. Selv sa han til Dagbladet i mai at det var City eller ingenting for ham. Se hele lista (inkluderer pensjonerte spillere) nederst i saken. Foto: EPA/ROGER PARKER
PÅ VEI VEKK: Manchester Citys Patrick Vieira er en av mange stjerner som må eventuelt må på klubbjakt i sommer. Selv sa han til Dagbladet i mai at det var City eller ingenting for ham. Se hele lista (inkluderer pensjonerte spillere) nederst i saken. Foto: EPA/ROGER PARKERVis mer

Disse Premier League-spillerne må finne ny klubb

Vieira, Hargreaves og Woodgate. Se den stjernespekkede lista.

Jonathan Woodgate, Patrick Vieira og Owen Hargreaves er blant spillerne som må på klubbjakt i sommer etter at de ble frigitt av sine klubber etter sesongen.

Det viser en oversikt som ble offentliggjort på Premier Leagues nettsted torsdag. Listen inkluderer også spillere som legger opp, slik som Manchester United-duoen Paul Scholes og Gary Neville.

Både Woodgate og Hargreaves har slitt med skader de siste årene. Woodgate har kun spilt fire kamper i sine to siste sesonger med Tottenham, mens Hargreaves måtte nøye seg med totalt 39 kamper for Manchester United etter overgangen fra Bayern München i 2007.

Patrick Vieira, som fyller 35 år neste uke, har hatt lite spilletid i Manchester City etter at han ble hentet fra Inter i januar i fjor.

PÅ KLUBBJAKT: Aston Villas John Carew i duell med Tottenhams Jonathan Woodgate. Nå må de begge på klubbjakt. Foto: AP Photo/Simon Dawson
PÅ KLUBBJAKT: Aston Villas John Carew i duell med Tottenhams Jonathan Woodgate. Nå må de begge på klubbjakt. Foto: AP Photo/Simon Dawson Vis mer

John Carew, som ble leid ut fra Aston Villa til Stoke i vinter, er som kjent også ute av kontrakt og er klubbløs. Heller ikke lagkameraten i Villa, Robert Pires, har fått ny kontrakt.

West Ham rykket ned fra den engelske eliteserien og kvitter seg med åtte spillere. De to andre klubbene som rykket ned, Blackpool og Birmingham, har redusert troppen med henholdsvis elleve og tolv spillere.

(NTB)