Disse scenene kan føre til nytt grisehode på banen

Kveldens El Clasico er en atombombe av en kamp.

VILLE SCENER: José Mourinho stormet ut på banen i elleville jubelscener etter Champions League-semifinalen forrige sesong, noe som fikk Barcelona-keeper Victor Valdes til å reagere. Foto: JOSEP LAGO/AFP
VILLE SCENER: José Mourinho stormet ut på banen i elleville jubelscener etter Champions League-semifinalen forrige sesong, noe som fikk Barcelona-keeper Victor Valdes til å reagere. Foto: JOSEP LAGO/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte 21.00: Følg Barcelona - Real Madrid i fotballstudio

(Dagbladet): Slaget mellom Barcelona og Real Madrid har alltid vært en klassiker, men kanskje er det større enn noen gang nå.

Mange ting peker i den retning.

En av faktorene som gjør kveldens El Clasico til en atombombe av en fotballkamp, heter José Mourinho. Verdens største trenerprofil har gjort sitt ytterste de siste sju månedene for å bli hatet på Camp Nou.

Mye tyder på at han har klart det.

Vil slippe grisehode Luis Figos overgang fra Barcelona til Real Madrid har blitt et bilde på El Clasico. Første gangen han spilte på Camp Nou etter turen fra hovedstaden til Catalonia, haglet det mynter, tre mobiltelefoner, flere mursteinbiter og et sykkelkjede etter ham. Det gjentok seg året etter, og da ble Figo anmodet om å ikke ta cornere.

Og det er jo greit å holde seg unna når du får sykkeldeler kastet etter seg.

I 2002 toppet det seg. Da kastet Barca-fansen et grisehode etter portugiseren.

Nå er det mange som lurer på om Mourinho er «verdig» den samme behandlingen. Barcelona-stopper Gerard Pique håper Real Madrid-treneren slipper billigere unna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer