HVA ER GREIA? Paul Pogba er til tider glitrende på Uniteds midtbane, men kan også rett og slett være helt ute av det. Han må prestere jevnere. <br>Foto: Matt West/BPI/REX/Shutterstock
HVA ER GREIA? Paul Pogba er til tider glitrende på Uniteds midtbane, men kan også rett og slett være helt ute av det. Han må prestere jevnere.
Foto: Matt West/BPI/REX/ShutterstockVis mer

Manchester United

Disse seks spillerne kan United kvitte seg med

Midtbanesituasjonen i United er «litt rar». Men det er først og fremst i forsvarsleddet det må forsterkes, mener ekspertene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): Manchester United må levere for å sikre andreplassen i Premier League. De bør derfor sanke gode poeng de fire siste kampene.

Før de siste kampene er spilt, er det et stykke opp til byrival Manchester City, som allerede har sikret ligagullet. Luka teller 16 poeng. Og som en av verdens mest populære fotballklubber, jakter Manchester United stadig nye høyder og ser etter å bli best. Og kanskje spesielt etter å hevde seg i Europa.

Manager Jose Mourinho er klar på at topp fire-plassen fortsatt ikke er sikret. Han føler seg ikke trygg på at den er i boks. Han har dessuten allerede antydet at det kan skje utskiftninger på Old Trafford i sommer.

Mens engelske medier for tiden retter størst oppmerksomhet mot Paul Pogba og at Jose Mourinho angivelig skal ha mistet tålmodigheten med ham, nevnes Anthony Martial, Daley Blind, Matteo Darmian og Luke Shaw som spillere som trolig forlater portene på Old Trafford i sommer.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn