Disse sju pekes ut som van Gaals neste ofre i United

Fikk beskjed etter lunsjen.

TIL SALGS? Louis van Gaal har satt seg ned med spillerne og fortalt at flere skal ut. Ifølge britiske aviser er Javier Chicharito Hernandez (t.v) en av spillerne som må på klubbjakt. Foto: Ron Chenoy-USA TODAY Sports / NTB SCANPIX
TIL SALGS? Louis van Gaal har satt seg ned med spillerne og fortalt at flere skal ut. Ifølge britiske aviser er Javier Chicharito Hernandez (t.v) en av spillerne som må på klubbjakt. Foto: Ron Chenoy-USA TODAY Sports / NTB SCANPIXVis mer

• Zaha forsvant i går: Floppet i United, leies ut til gamleklubben

(Dagbladet): Mandag kveld lukkes overgangsvinduet med et brak.

For Manchester United er det mest snakk om hvilke spillere som skal kjøpes, etter den dårligste sesongåpningen siden 1992/1993.

Men karusellen handler vel så mye om hvem som sendes ut av Luis van Gaal.

Salgslista Den 63-årige nederlenderen fikk onsdag kveld se siste rest av sin store stall i aksjon, da gigantene gikk på trynet mot MK Dons. I dag peker britiske aviser på hvilke United-stjerner som er regnes om ferdige i klubben.

FERDIG? Anderson spilte fra start mot MK Dons. Det gikkk ikke så bra. Foto: AFP  / CARL COURT / NTB SCANPIX NTB
FERDIG? Anderson spilte fra start mot MK Dons. Det gikkk ikke så bra. Foto: AFP / CARL COURT / NTB SCANPIX NTB Vis mer

Totalt nevnes sju mann. Disse inkluderer England-spillerne Danny Welbeck og Tom Cleverley, skriver Daily Telegraph.

Avisa ramser også opp Javier Hernandez, Shinji Kagawa, Anderson, Nick Powell, Anders Lindegaard som uønskede spillere. Daily Mirrors salgsliste inneholder akkurat de sammen navnene, med unntak av Powell og Lindegaard.

Redaktør Lars Morten Olsen i supporterbladet United-Supporteren har ingen store innvendinger mot salgene - med ett unntak.

- Det er sikkert supportere som er uenige, men jeg synes det er leit dersom Welbeck går. Jeg er kanskje håpløs romantiker, men jeg synes det er stas med lokale spillere. Jeg syntes Welbeck kunne fått vise seg fram mer, han er oppvokst i Manchester United, sier Olsen til Dagbladet.

Ny formasjon United-redaktøren erkjenner at Cleverley ikke holder United-nivå. Hernanez synes han har vist fallende kurve siden debutsesongen, mens Anderson har gjort sitt for de røde djevlene.

- Kagawa kunne jeg også gjerne sett mer av, men jeg skjønner at det kan bli vanskelig å å finne plass til ham i en ny formasjon, sier Olsen.

Van Gaal sier selv at han om få dager har en ny spillergruppa på jobbe med.

- Jeg hadde en samtale med spillerne etter lunsjen, og jeg sa at etter denne helgen har vi kanskje en annen gruppe, sier van Gaal.

Vet hvem han vil ha - Spillere vil dra og andre kommer inn. Vi må bare vente og se. Nå har jeg vurdert alle spillerne. Etter det kan vi jobbe videre, for jeg vet selvsagt allerede hvilke spillere jeg vil ha.

Angel Di Maria-kjøpet til rekordpris viser at betalingsviljen er stor på Old Trafford.

BORT? Gamleklubben Dortmund sies å stå med åpne armer for Shinji Kagawa. Foto: AP / Jon Super / NTB SCANPIX
BORT? Gamleklubben Dortmund sies å stå med åpne armer for Shinji Kagawa. Foto: AP / Jon Super / NTB SCANPIX Vis mer

- Noen ganger får du noen, og andre ganger ikke. Det kommer an på klubben, mer det enn spillere. For spillerne ønsker å komme, sier van Gaal.

Spillere som ryktes inn er gjengangerne William Carvalho (Sporting Lisboa), Danny Blind (Ajax) og Arturo Vidal (Juventus).

- Dette kan jeg ikke si noe om, for da stiger prisene. Klubben vil kommentere det når tiden er inne for å annonsere. Vi reagerer ikke på hvert enkelte rykte, sier van Gaal.

United-redakørens høyeste kjøpsønske er nettopp den chilenske midtbanemotoren Vidal.

UT? Danny Welbeck er ønsket på lån i Tottenham. Foto: REUTERS/Eddie Keogh / NTB SCANPIX
UT? Danny Welbeck er ønsket på lån i Tottenham. Foto: REUTERS/Eddie Keogh / NTB SCANPIX Vis mer

- Jeg vil helst ha Vidal, han har jeg ønsket meg i hele sommer. Tror han hadde passet perfekt inn i United, sier Olsen.

Cleverley-bud The Times (krever innlogging) skriver i dag at Dortmund ønsker å hente tilbake Kagawa, og har lagt åtte millioner pund på bordet. Dessuten ønsker Hull å betale ni millioner pund for Cleverly, mens Everton og Arsenal sitter på gjerdet.

Ifølge Telegraph og Daily Mail har også Aston Villa lagt inn bud på 25-åringen med 13-landskamper.

Tottenham snuser på Welbeck, skriver Daily Mail, men ønsker første og fremst å leie 24-åringen. Hernandez kan være på vei til Valencia, melder The Guardian.