Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Disse skadene er Tigers minste bekymring nå

Se bildene fra ulykkesbilen.

SKADER FOR 8000 DOLLAR: SUV-en til Tiger Woods fikk skader til snaue 50 000 kroner da han kjørte inn en brannhydrant og deretter et tre natt til fredag amerikansk tid. Men det spørs om eventuelle skader på ekteskapet bekymrer golfstjernen mer enn bilen.   REUTERS/Handout/Florida Highway Patrol
SKADER FOR 8000 DOLLAR: SUV-en til Tiger Woods fikk skader til snaue 50 000 kroner da han kjørte inn en brannhydrant og deretter et tre natt til fredag amerikansk tid. Men det spørs om eventuelle skader på ekteskapet bekymrer golfstjernen mer enn bilen. REUTERS/Handout/Florida Highway Patrol Vis mer

||| (Dagbladet): Tiger Woods har verre ting å bekymre seg over enn skadene han påførte sin egen SUV da han kjørte inn en brannhydrant og deretter et tre sist fredag.

Men det var de mystiske omstendighetene rundt krasjet som har ført til at golffenomenet følte seg tvunget til å krype til korset og innrømme utroskap.

Nå er bilder av ulykkesbilen, både utvendige og innvendige, ute i offentligheten. De viser at SUV-en har fått seg en skikkelig trøkk på både høyre og venstre side av fronten, og de viser bakruta som kona Elin Nordegren smadret med en golfkølle.

KNUSTE SIDEVINDUET I BAKSETET: Tigers kone Elin Nordegren brukte en golfkølle for å knuse bakruta. For å trekke sin ektemann ut av bilen, ifølge golfstjernen selv. I raseri over utroskapsskriverier, hevder sladderpressen. Døm selv hvem som er mest troverdige. Foto: REUTERS/Handout/Florida Highway Patrol
KNUSTE SIDEVINDUET I BAKSETET: Tigers kone Elin Nordegren brukte en golfkølle for å knuse bakruta. For å trekke sin ektemann ut av bilen, ifølge golfstjernen selv. I raseri over utroskapsskriverier, hevder sladderpressen. Døm selv hvem som er mest troverdige. Foto: REUTERS/Handout/Florida Highway Patrol Vis mer

Skadene på bilen skal beløpe seg til 8000 dollar, som utgjør 46 522 norske kroner.

Summen for den ødelagte brannhydranten er ifølge AP anslått til 3000 dollar, mens skadene på treet som Tiger kjørte inn er blitt taksert til 200 dollar. 

Foto:  REUTERS/Handout/Florida Highway Patrol
Foto: REUTERS/Handout/Florida Highway Patrol Vis mer

På en pressekonferanse i går ble det kjent at Woods får en bot på 164 dollar (920 kroner). Han får også fire prikker på førerkortet.

Foto: AP Photo/Florida Highway Patrol
Foto: AP Photo/Florida Highway Patrol Vis mer

 

Foto: AP Photo/Florida Highway Patrol
Foto: AP Photo/Florida Highway Patrol Vis mer
HER STO BRANNHYDRANTEN: Det gjør den ikke lenger. Foto: AP Photo/Florida Highway Patrol
HER STO BRANNHYDRANTEN: Det gjør den ikke lenger. Foto: AP Photo/Florida Highway Patrol Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media