Disse skal rette opp flausen

LJUBLJANA (Dagbladet): Her er laget Nils Johan Semb bør bruke når han skal rette opp flausen mot Latvia. Kravet til luftstyrke åpner for Vidar Riseth, etter at Frank Strandli ble skadd i går kveld. Og kravet til mer rutine og flest mulig formspillere sender Ole Gunnar Solskjær ut av laget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alle forsøk på å analysere hjemmetapet mot Latvia har gitt samme konklusjon:

Flausen skyldtes et ekstremt utslag av tilfeldigheter.Semb må prioritere mer rutine bakover på banen. Og han må bruke flest mulig av de få formspillerne han disponerer.Alf-Inge Håland inn som høyreback i stedet for Vegard Heggem. Vegard Heggem inn på høyreflanken for Ole Gunnar Solskjær.Og Vidar Riseth inn på venstreflanken for Frank Strandli.

Konklusjonen er like frustrerende korrekt som den er lite fotballfaglig begrunnet.

Derfor er det også langt på vei meningsløst å la refleksjonene etter et unntakstilfelle fungere som føringer inn mot Slovenia-kampen.

To krav bør likevel være overordnet etter det som skjedde for en drøy måned siden:

Etter Frank Strandlis strekkskade i går kveld, ender Dagbladet opp med seks endringer fra Latvia-kampen. Men det er bare tre av dem det er grunn til å diskutere:

Pigg og rask

De tre øvrige endringene sier seg selv: Henning Berg erstatter en skadd Ronny Johnsen, Roar Strand erstatter en skadd Petter Rudi - og gledelig:

Frode Grodås framstår pigg og rask nok etter fingerskaden til å rekke dobbeltlandskampene mot Slovenia i morgen, og Albania kommende onsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer