Disse sluttspurtene bør gi Arsenal-fansen håp om ligagull

Wenger har reddet sesongen tidligere.

REDDET SESONGEN:  En rekke ganger under Arsene Wengers ledelse har en sterk sluttspurt reddet Arsenals sesong, enten det har vært snakk om ligagull eller en Champions League-plass. Foto: NTB Scanpix.
REDDET SESONGEN: En rekke ganger under Arsene Wengers ledelse har en sterk sluttspurt reddet Arsenals sesong, enten det har vært snakk om ligagull eller en Champions League-plass. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Med elleve poeng opp til Leicester må det et lite mirakel til for at Arsenal skal bli seriemestere.

Trøsten er at historien har vist at Arsène Wengers mannskap har en historie med gode sluttspurter.

Her er fem sluttspurter fra Arsenal som har reddet sesongen tidligere.

1991/92 Sesongen før gikk Arsenal helt til topps i 1. divisjon. I det som skulle bli den siste sesongen med det navnet før det ble byttet til Premier League, forventet fansen at Arsenal skulle forsvare tittelen.

Laget ledet av George Graham gjorde alt annet. De første 25 ligakampene ga Arsenal ni seire, åtte uavgjort og åtte tap.

I tillegg ble klubben slått ut av Europa av Benfica i runde 2, og i FA-cupen ble lille Wrexham for sterke. Det var lite som minnet om laget som hadde gått til topps sesongen før.

Etter sju kamper uten seier gikk Arsenal inn i februar på en 8. plass. Hvor de hentet inspirasjonen fra vites ikke, men London-klubb gikk ubeseiret gjennom de siste 17 kampene og endte på en 4. plass.

Ian Wright bidro sterkt i sin første sesong.

1997/98 Dette er en sesong Arsenal-fansen trolig aldri vil glemme. Minnene er sterke om laget - men det er mye takket være en vanvittig sterk sesongavslutning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer