Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Disse spillerne får starte

Dagbladet tror disse norske spillerne får starte i ligaåpningen:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lars Bohinen, Derby:

Lars Bohinen har hatt en god sesongoppkjøring, og er svært spillesugen.

- Selv om resultatene ikke har vært så bra for laget, er jeg fornøyd med min egen innsats i treningskampene. Har fått signaler om at jeg skal være en nøkkelspiller, og har spilt fast på A-laget hele tida, sier Bohinen. Sikker startmann.

Tore André Flo, Chelsea:

Chelseas manager, Gianluca Vialli, har mange spissalternativer å velge i, men vi tror likevel han finner plass til Tore André i ligaåpningen. Sterke navn som Brian Laudrup, Gianfranco Zola og Pierluigi Casiraghi kan fort true stryningens plass. Ikke bombesikker startmann.

Trond Egil Soltvedt, Coventry:

Soltvedt er fornøyd med sin egen innsats i sesongoppkjøringen. Og for øyeblikket ser vi ikke så veldig mange profiler i Coventry-laget som kan true Soltvedt.

Thomas Myhre, Everton:

Thomas Myhre gjorde en glitrende innsats da han var med på å redde Everton fra et forsmedelig nedrykk i fjor. Plassen i den norske VM-troppen, og mangelen på utfordrere til keeperplassen i Everton gjør at vi føler oss sikre på å se Myhre i sesongåpningen.

Alf-Inge Håland, Leeds:

- Jeg har hatt en fin sesongoppkjøring i Sverige og Dublin. Har spilt de fleste kampene fra start og er skadefri. Derfor regner jeg med å få starte i åpningskampen, sier Alf Inge Håland. Dagbladet tror ikke Håland blir skuffet.

Vegard Heggem, Liverpool:

Vegard Heggem kan bli en kjempehit på balløya, og starter sikkert søndag. 40-millionerskjøpet fra Rosenborg er kvikk, offensiv og har et bedre repertoar enn konkurrenten Bjørn Tore Kvarme. Konklusjon: Heggem starter.

Øyvind Leonhardsen, Liverpool:

Roy Evans har gitt løpsmaskinen fra Kristiansund stor tillit tidligere, og Leo har også spilt godt i treningskampene. Leo gjør sjelden det spektaktulære med ballen, men er et rimelig trygt valg å satse på. Dagbladet tipper Leo i Liverpools førsteellever.

Ronny Johnsen, Man. United:

Ronny er bunnsolid, selv om han må ta skylden for det første målet United slapp inn mot Arsenal i Charity Shield-kampen. Ronny har hurtigheten Jaap Stam mangler, han har plasseringsevne. Sikker startmann.

Petter Rudi, Sheffield Wednesday:

Rudi ble enormt skuffet da Drillo ikke tok han ut til VM-troppen. Vi tror ikke han vil bli skuffet denne gangen, siden Rudi har mye av den kreativiteten og det drivet «onsdagslaget» har vært i beita for tidligere sesonger.

Claus Lundekvam, Southampton:

Lundekvam fikk heller ikke være med til VM, men det har neppe påvirket plassen i Southamptons startellever. Sannsynlig startmann.

Egil Østenstad, Southampton:

- Vi har en sterkere stall i år, og samarbeidet med Mark Hughes fungerer utmerket selv om vi foreløpig har spilt litt få kamper sammen, sier en optimistisk Østenstad. Vi tror han har grunn til optimismen, og spår en god sesong i England for Østenstad.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!