Eksklusivt Solskjær-intervju:

Disse spillerne vil han ha

Ole Gunnar Solskjær liker ikke å snakke om overganger med pressen, men overfor Dagbladet er han klar på hva han ser etter i en eventuell ny spiller.

TIDA ER UTE!: Se hvordan Ole Gunnar Solskjær reagerte da han fikk spørsmål om overganger. Vis mer
Publisert

I et eksklusivt intervju med Dagbladet har Ole Gunnar Solskjær fortalt om suksessen i Manchester United, corona-situasjonen i England og de mange ryktene som svirrer når man er manager for verdens største klubb.

Solskjær var pratevillig og oversteg den avtalte tiden for intervjuet, men i det Dagbladet spurte om overganger, fikk United-manageren plutselig dårlig tid.

- Nå begynner du å gå over tida her, Fredrik (Fredrik N. Filtvedt, Dagbladet-journalist red.anm.)! Jeg må gå på et møte, sa Solskjær lurt, med et lite smil om munnen.

Overganger er helt tydelig ikke kristiansunderens favorittema. I en storklubb som United svirrer ryktene i media og blant supportere, og mange vil vite hva Solskjær tenker om temaet.

Tviler på overganger

Så langt i sin karriere som manager på Old Trafford har han hentet spillere for i underkant av tre milliarder norske kroner. Harry Maguire er den dyreste av nysigneringene, mens Bruno Fernandes er den som har hatt mest suksess så langt.

Overgangsvinduet har nå vært åpent i drøye to uker, og hittil er den eneste nye spilleren på treningsfeltet på Carrington, Amad Diallo, som ble signert i sommer.

FERGUSON: Ole Gunnar Solskjær har god kontakt med Sir Alex Ferguson. Video: Ljosland Vis mer

Men Dagbladet erfarer at United ønsker å forsterke stallen i løpet av januar. Det legger Solskjær heller ikke skjul på. Men om han får napp, er en annen sak.

- Jeg tviler på det (at vi signerer noen), sier Solskjær selv til Dagbladet.

Dagbladet erfarer at klubben har en rekke spillere i kikkerten som de har ønsket seg i lang tid, men sannsynligheten for at disse spillerne er tilgjengelige i januar, er forsvinnende liten.

Overfor Dagbladet avslører Solskjær hva han ser etter i en eventuell ny spiller.

- Kan du si noe om hva slags spillertyper du ser etter?

- Gode fotballspillere, som er gode personer, og som kan gjøre en god jobb for Manchester United i lengre tid, er det vi ser etter. Men jeg tviler på at noe skjer nå, forteller Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet.

Solskjærs ønskeliste

Engelske aviser har rapportert om at Solskjær ønsker seg tre store signeringer hver sommer. Dagbladet erfarer at Jack Grealish, Declan Rice og Jadon Sancho alle har høy stjerne på Old Trafford.

I tillegg rapporteres det at United ønsker seg en høyreback for å gi Aaron Wan-Bissaka konkurranse. Kieran Trippiers navn er omtalt mange ganger i engelske aviser, mens Dagbladet vet at Max Aarons også har beundrere på Old Trafford. Det samme gjelder midtstoppertalentet Dayot Upamecano.

Men så langt er Diallo, omtalt som «den nye Messi» av tidligere lagkamerater, eneste nye fjeset på Carrington. Solskjær utelukker ikke at debuten kan være rett rundt hjørnet.

DIALLO: Ole Gunnar Solskjær forteller i dette eksklusive intervjuet med Dagbladet at nysigneringen Amad Diallo kan få sin debut mot Liverpool. Video: Ljosland Vis mer

- Jeg utelukker ikke at han er med i troppen til Liverpool-kampen. Ting kan skje. Du ser hvor fort ting skjer her borte i England. Plutselig har et lag seks spillere ute med corona. Så man vet ikke. Jeg vil ikke sette noe tidspunkt på det, men han er hvert fall inne i gruppa, trener med oss og kan bli valgt i troppen, røper Solskjær overfor Dagbladet.

Resten av intervjuet kan du lese og se på Dagbladets plattformer i dagene som kommer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer