TOPP TO Arjen Robben må se seg slått av Karim Bellarabi på lista over de som dribler mest i fotballens største serier denne sesongen. Eden Hazard er på tredjeplass. Foto: AFP / Fotomontasje
TOPP TO Arjen Robben må se seg slått av Karim Bellarabi på lista over de som dribler mest i fotballens største serier denne sesongen. Eden Hazard er på tredjeplass. Foto: AFP / FotomontasjeVis mer

Disse stjernene dribler mest

Cristiano Ronaldo ikke topp 100.

(Dagbladet): Statistikktjenesten til Who Scored har satt opp lister på spillerne som dribler mest i de største seriene i verden.

Tyskeren Karim Bellarabi fører an.

24-åringen spiller ving for Bayer Leverkusen, og han har hatt en svært god sesong. Han fikk sin debut for landslaget mot Polen i oktober, og flere britiske aviser skriver at han er ønsket av storklubber som Manchester United, Arsenal og Liverpool.

Stjerner som Arjen Robben (4,7 driblinger per kamp), Eden Hazard (4,6 driblinger per kamp) og Lionel Messi (4,6 driblinger per kamp) følger på plassene bak Bellarabi.

Ronaldo tredje beste Real-spiller Messis rival Cristiano Ronaldo er langt unna å være av de som dribler mest i de største seriene. Portugiseren driber i snitt halvannen gang per kamp denne sesongen i Primera División.

Det gir bare 150.-plass for Ronaldo.

Hans lagkamerat Gareth Bale er også et godt stykke unna toppen med et snitt på 2,5 driblinger per kamp. Det er godt nok til 40.-plass. Isco er Real Madrid-spilleren som lurer flest motspillere med 2,7 dribling per kamp.

To serier dominerer Det er Bundesliga- og Premier League-spillere dominerer toppen av lista.

Førstnevnte serie har i tillegg til topp to Roberto Firmino (Hoffenheim), Franck Ribéry (Bayern München) og Eric Choupo-Moting (Schalke) inne.

Premier League er representert i toppp ti med Alex Oxlade-Chamberlain (åttendeplass), Victor Moses (niendeplass) og Alexis Sánchez (tiendeplass) i tillegg til Hazard.

Se hele lista her.