Disse stjernene dribler mest

Cristiano Ronaldo ikke topp 100.

TOPP TO Arjen Robben må se seg slått av Karim Bellarabi på lista over de som dribler mest i fotballens største serier denne sesongen. Eden Hazard er på tredjeplass. Foto: AFP / Fotomontasje
TOPP TO Arjen Robben må se seg slått av Karim Bellarabi på lista over de som dribler mest i fotballens største serier denne sesongen. Eden Hazard er på tredjeplass. Foto: AFP / Fotomontasje Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Statistikktjenesten til Who Scored har satt opp lister på spillerne som dribler mest i de største seriene i verden.

Tyskeren Karim Bellarabi fører an.

24-åringen spiller ving for Bayer Leverkusen, og han har hatt en svært god sesong. Han fikk sin debut for landslaget mot Polen i oktober, og flere britiske aviser skriver at han er ønsket av storklubber som Manchester United, Arsenal og Liverpool.

Stjerner som Arjen Robben (4,7 driblinger per kamp), Eden Hazard (4,6 driblinger per kamp) og Lionel Messi (4,6 driblinger per kamp) følger på plassene bak Bellarabi.

Ronaldo tredje beste Real-spiller Messis rival Cristiano Ronaldo er langt unna å være av de som dribler mest i de største seriene. Portugiseren driber i snitt halvannen gang per kamp denne sesongen i Primera División.

Det gir bare 150.-plass for Ronaldo.

Hans lagkamerat Gareth Bale er også et godt stykke unna toppen med et snitt på 2,5 driblinger per kamp. Det er godt nok til 40.-plass. Isco er Real Madrid-spilleren som lurer flest motspillere med 2,7 dribling per kamp.

To serier dominerer Det er Bundesliga- og Premier League-spillere dominerer toppen av lista.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer