- Disse to blir årets negative overraskelse i Premier League

Norske supporterklubber kommer med sine spådommer før seriestarten.

NY SUPERDUO - ELLER IKKE: Robin van Persie er på publiseringstidspunktet for denne artikkelen bare formaliteter unna å bli lagkamerat med Wayne Rooney i Manchester United. På papiret vil de utgjøre en formidabel duo, men ikke alle tror det vil fungere like godt i praksis. Foto: Eddie Keogh / REUTERS / NTB Scanpix
NY SUPERDUO - ELLER IKKE: Robin van Persie er på publiseringstidspunktet for denne artikkelen bare formaliteter unna å bli lagkamerat med Wayne Rooney i Manchester United. På papiret vil de utgjøre en formidabel duo, men ikke alle tror det vil fungere like godt i praksis. Foto: Eddie Keogh / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Like før klokka 18.00 søndag 13. mai sørget Sergio Agüero for en av tidenes mest dramatiske avslutninger på en ligasesong da han på overtid scoret målet som sikret Manchester City klubbens første seriemesterskap siden 1968.

Førstkommende lørdag starter de 20 lagene som utgjør Premier League alle med blanke ark og nye muligheter, og mange går og bærer rundt på en drøm om at denni måneder lange jakten skal kulminere i sølvtøyløfting i mai. Blant de mest optimistiske finner man supporterne, som gjerne har langt større ambisjoner på klubbens vegne enn klubben selv.

I anledning Dagbladets tabellkonkurranse (se skjema ovenfor, og faktaboks nedenfor) tok vi derfor en ringerunde til supporterledere hos de seks klubbene med presumtivt høyeste målsettingene hvor vi ba dem om å plassere lagene de tror vil utgjøre topp fire etter 38 kamper.

Og med unntak av Tottenham og Manchester City, som vi har en sterk mistanke om tok i bruk sarkasme som virkemiddel, tross forhistorien, har de aller tro på en suksessfull sesong for eget lag.

Manchester City, Ole Fuglestad, pressekontakt MCSSB: Nettsted: manchestercity.no

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer