Disse to er verdt 40 millioner kroner

Det mener talentspeider Stig Torbjørnsen.

HØY VERDI: Sammen med Per Ciljan Skjelbred er Alexander Tettey den spilleren som skal være verdt mest i norsk fotball i dag. Foto: Arnt Folvik / Dagbladet.
HØY VERDI: Sammen med Per Ciljan Skjelbred er Alexander Tettey den spilleren som skal være verdt mest i norsk fotball i dag. Foto: Arnt Folvik / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Talentspeider Stig Torbjørnsen sluttet i nettopp Rosenborg til fordel for agentselskapet Stars and Friends.

I en tid hvor alle økonomiske piler peker nedover i norsk fotball og nesten alle klubbene håper å selge spillere når det internasjonale overgangsvinduet åpner 1. juli, så er det bare et fåtall spillere som genererer summer som virkelig monner.

Torbjørnsen mener RBK er i en særstilling i Norge, i forhold til eksport.

RBK i egen liga — RBK kan forlange en helt annen pris enn alle andre, fordi klubben har et godt navn i Europa og også kan vise til resultater internasjonalt, sier Stig Torbjørnsen til Dagbladet.

Av mange potensielle salgsobjekter i trønderklubben mener han at Per Ciljan Skjelbred og Alexander Tettey troner øverst på verditoppen.

— Tettey og Skjelbred er det mulig å få rundt 40 millioner kroner for. De er de to eneste som kan gå for slike summer nå, sier den erfarne talentspeideren.

At begge ungguttene er på langtidskontrakt i RBK er med på å trekke prisen opp. Skjelbred scoret sitt første for sesongen da RBK slo Stabæk 1-0 på Lerkendal onsdag, mens Tettey troner høyt på både årets spiller- og toppscorerlister.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer