Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Disse to herjer Tippeligaen

- Nannskog og Koren har vært best, mener Nils Johan Semb.

(Dagbladet.no): Følg Tippeligaen live på Dagbladet.no fra klokka 18.00!

Både Lillestrøm og Stabæk har innledet Tippeligaen på en imponerende måte. Mye av æren skal lagenes utlendinger ha. Hos LSK har Robert Koren vært den midtbanesjefen mange hadde forventet at han skulle være - hos Stabæk har Daniel Nannskog vært en garantist for mål, akkurat slik han var det i 1. divisjon i fjor.

I kveld står de på hver sin banehalvdel på Nadderud.

Hyller Nannskog

Det blir et møte mellom Tippeligaens to største profiler så langt, mener Nils Johan Semb.

- Jeg er mest imponert over Nannskog og Koren. Nannskog er en målscorer som kommer til sjanser i hver eneste kamp. Han har bra trøkk i løpene, han er smart i løpene og han er hurtig. Etter min mening har han vært den beste spissen i Tippeligaen.

- Hva med Koren?

- Koren er både en tilrettelegger og avslutter. Han er ikke alltid like involvert, men har en plan og topp kvalitet i det han gjør, skryter Semb.

BEST: Daniel Nannskog og Robert Koren har vært Tippeligaens beste så langt, mener Nils Johan Semb. I kveld møtes de på Nadderud. Foto: SCANPIX
BEST: Daniel Nannskog og Robert Koren har vært Tippeligaens beste så langt, mener Nils Johan Semb. I kveld møtes de på Nadderud. Foto: SCANPIX Vis mer

Stor gullfavoritt

Etter de åtte første serieomgangene topper LSK tabellen med 20 poeng. Det kunne fort vært langt færre, mener Semb.

- Hadde Lilletrøm hatt negativ flyt, kunne de hatt vesentlig færre poeng. Kanskje 13-14 poeng i stedet for 20. Jeg tror LSK fortsatt har mye å gå på, sier Semb.

Likevel mener han Lillestrøm har vært bunnsolide i det har gjort i sesongens åtte første kamper.

- De er robuste i forsvarsspillet, og har en keeper som er en potensiell matchvinner. Offensivt har formasjonen satt seg. De har stor fleksibilitet, og kan for eksempel bytte ut Mifsud med Myklebust uten problemer. Lillestrøm er absolutt den største gullfavoritten, fastslår han.

Disse to herjer Tippeligaen
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling