- Disse to må bort hvis Real igjen skal kunne ta opp kampen med Barcelona

Storklubben er på etterskudd.

MÅ BORT:  Lee Roden skriver at Real Madrid må kvitte seg med Cristiano Ronaldo og klubbpresident Florentino Perez (t.h) hvis de ønsker å ta opp kampen med Barcelona de kommende årene. Foto: NTB Scanpix.
MÅ BORT: Lee Roden skriver at Real Madrid må kvitte seg med Cristiano Ronaldo og klubbpresident Florentino Perez (t.h) hvis de ønsker å ta opp kampen med Barcelona de kommende årene. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Real Madrid går mot sin fjerde strake sesong uten ligagull. Byrival Atletico rykket i fra med sin derbyseier i helgen, samtidig som Barcelona økte forspranget ved å innkassere tre nye poeng.

Stormakten Real Madrid sliter med å finne seg selv, mens Barcelona bare blir bedre og bedre. FourFourTwo har funnet fem nøkkelpunkter for å fa Real-skuta på rett vei.

• Les også: Martin Ødegaard i troppen mot Levante 1. Orden på sakene En av de største overgangsfadesene noen gang fant sted 1. september i fjor. Real Madrid klarte ikke å levere de nødvendige papirene i tide. Dermed falt David de Geas overgang igjennom.

Hendelsen har satt spor for resten av sesongen.

I desember ble klubben diskvalifisert fra Copa del Rey, fordi de brukte en suspendert spiller. Ingen i Real-systemet hadde fått med seg at Denis Cheryshev ikke var spilleberettiget.

I januar ble James Rodríguez fulgt hele veien til klubbens treningsanlegg Valdebebas av politiet. Angivelig for og kjørt opp mot 200 kilometer i timen.

Det er med andre ord ikke en storklubb med orden på sakene, men en klubb i kaos. Og det er allerede vanskelig nok å hamle opp med Barcelona på banen. Det blir ikke lettere når Real gjør det vanskeligere for seg selv utenfor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer