FARLIGE KANTSPILLERE:  Yannick Bolasie og Wilfred Zaha har mye fart, styrke og teknikk. De to kan være håpet for Crystal Palace når laget møter Manchester United i kveld. Foto:  Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock
FARLIGE KANTSPILLERE: Yannick Bolasie og Wilfred Zaha har mye fart, styrke og teknikk. De to kan være håpet for Crystal Palace når laget møter Manchester United i kveld. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/ShutterstockVis mer

- Disse to må Manchester United passe seg for

Jonathan Parr spilte for Crystal Palace og holdt med Manchester United som barn. I kveld spiller lagene cupfinale.

(Dagbladet): 24 poeng og 10 plasser skiller Manchester United fra Crystal Palace i ligaen.

I kveld møtes de to lagene på Wembley for å spille om gull i FA-cupen.

Det er en kamp som er spesiell for Jonathan Parr. Strømsgodset-backen spilte på London-laget Crystal Palace mellom 2011 og 2014, og innrømmer at han krysser fingrene for dem.

- Må heie på Palace Varme følelser for Manchester United i barndommen til tross.

- Jeg må jo heie på mine gamle lagkamerater. Mange av de jeg spilte med den gang er der fortsatt, sier Parr og trekker fram særlig kantspillerne Yannick Bolasie og Wilfred Zaha.

De er to raske, uforutsigbare og driblesterke kantspillere, om enn noe ustabile - noe som har gitt utslag i Crystal Palaces berg- og dalbaneaktige sesong.

- Zaha er kanskje den beste spilleren jeg har spilt mot, rent offensivt en mot en. Bolasie er mer ren kreft, men det er ingen overraskelse at han har gjort det godt. Om de er i form, så er det ikke mange som kan matche dem, sier den tidligere Lyn-gutten Parr til Dagbladet.

Han mener imidlertid at Palace har et aldri så lite spissproblem, en påstand som understøttes i at spillere som Connor Wicham og Dwight Gayle har slitt med målformen.

Optimistisk supporterleder Særlig ut over våren har de røde og blå fra Selhurst Park tatt lite poeng.

Det er betryggende for Dag Langerød, redaktør for United.no, men også han ser på Zaha og Bolasie som en trussel.

- De to kan skape trøbbel for de fleste, men jeg er optimist. På tross av at vi har hatt et tett program, og at Crystal Palace bare har hatt cupen å tenke på, så tror jeg at United tar dette, sier Langerød og tipper resultatet 2-1 til de røde djevlene fra Manchester.

Hvis det blir som Langerød tror, så kan seieren fort vise seg å være en god avslutning for Manchester United-manager Louis Van Gaal.

Den spanske avisa AS skriver at det allerede har foregått samtaler mellom Manchester United og Mourinho, og at Manchester-klubben planlegger å presentere den tidligere Chelsea-manageren som ny trener.