- Disse to må Manchester United passe seg for

Jonathan Parr spilte for Crystal Palace og holdt med Manchester United som barn. I kveld spiller lagene cupfinale.

FARLIGE KANTSPILLERE:  Yannick Bolasie og Wilfred Zaha har mye fart, styrke og teknikk. De to kan være håpet for Crystal Palace når laget møter Manchester United i kveld. Foto:  Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock
FARLIGE KANTSPILLERE: Yannick Bolasie og Wilfred Zaha har mye fart, styrke og teknikk. De to kan være håpet for Crystal Palace når laget møter Manchester United i kveld. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 24 poeng og 10 plasser skiller Manchester United fra Crystal Palace i ligaen.

I kveld møtes de to lagene på Wembley for å spille om gull i FA-cupen.

Det er en kamp som er spesiell for Jonathan Parr. Strømsgodset-backen spilte på London-laget Crystal Palace mellom 2011 og 2014, og innrømmer at han krysser fingrene for dem.

- Må heie på Palace Varme følelser for Manchester United i barndommen til tross.

- Jeg må jo heie på mine gamle lagkamerater. Mange av de jeg spilte med den gang er der fortsatt, sier Parr og trekker fram særlig kantspillerne Yannick Bolasie og Wilfred Zaha.

De er to raske, uforutsigbare og driblesterke kantspillere, om enn noe ustabile - noe som har gitt utslag i Crystal Palaces berg- og dalbaneaktige sesong.

- Zaha er kanskje den beste spilleren jeg har spilt mot, rent offensivt en mot en. Bolasie er mer ren kreft, men det er ingen overraskelse at han har gjort det godt. Om de er i form, så er det ikke mange som kan matche dem, sier den tidligere Lyn-gutten Parr til Dagbladet.

Han mener imidlertid at Palace har et aldri så lite spissproblem, en påstand som understøttes i at spillere som Connor Wicham og Dwight Gayle har slitt med målformen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer