<strong>SKAL HJELPE LANDSLAGET I FOTBALL:</strong> Oliver Bierhoff vil at de ukrainske bokseverdensmesterne Vladimir og Vitalij Klitsjko, samt Sebastian Vettel skal hjelpe å motivere det tyske fotballandslaget. Foto: Scanpix
SKAL HJELPE LANDSLAGET I FOTBALL: Oliver Bierhoff vil at de ukrainske bokseverdensmesterne Vladimir og Vitalij Klitsjko, samt Sebastian Vettel skal hjelpe å motivere det tyske fotballandslaget. Foto: Scanpix Vis mer

Disse tre skal hjelpe Tyskland vinne EM

Én racerfører og to tungvektsboksere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tyskland går for EM-gull i Polen og Ukraina neste år. Nå tar landslaget utradisjonelle metoder i bruk for å motivere spillerne.

Den tidligere storscoreren Oliver Bierfhoff, som nå er manager for landslaget, jobber med å få knyttet de ukrainske bokseverdensmesterne Vladimir og Vitalij Klitsjko til laget.

Brødrene bor og bokser i Tyskland og er store stjerner i landet. Bierhoffs plan er at de skal motivere spillerne til å vinne og samtidig lære dem om Ukraina.

- Jeg har allerede snakket med Klitsjko-brødrenes manager, og jeg håper at det går i orden, sier Bierhoff til Sport-Bild.

<strong>UTRADISJONELLE METODER:</strong> Tysklands Thomas Müller, Miroslav Klose og Mesut Özil går for EM-gull i Polen og Ukraina neste år. Nå tar landslaget utradisjonelle metoder i bruk for å motivere spillerne. FOTO: EPA/KOEN VAN WEEL
UTRADISJONELLE METODER: Tysklands Thomas Müller, Miroslav Klose og Mesut Özil går for EM-gull i Polen og Ukraina neste år. Nå tar landslaget utradisjonelle metoder i bruk for å motivere spillerne. FOTO: EPA/KOEN VAN WEEL Vis mer

43-åringens planer stopper ikke der. Han pønsker også på hvordan han kan få med den tyske formel 1-verdensmesteren Sebastian Vettel på laget.

- Han kunne være en interessant gjest. Han er en vinner og kan dele mange av sine opplevelser rundt de to VM-titlene, mener Bierhoff.

Det er ikke første gang at det tyske fotballandslaget knytter folk utenfor fotballmiljøet til troppen. Før VM i Sør-Afrika forrige år fikk spillerne besøk av rugbylegenden Johan Lomu og fjellklatreren Reinhold Messner.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer