Holmenkollstafetten:

Disse vant Holmenkollstafetten

Klar Tjalve-seier i kvinneklassen, Gular best av herrene.

SEIER: Broeck Van Den løper inn til en 3. Plass for Gular under Holmenkollstafetten lørdag ettermiddag. Stafetten starter på Bislett stadio og avsluttes på samme sted etter en nesten 20km lang runde rundt i Oslo.
Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
SEIER: Broeck Van Den løper inn til en 3. Plass for Gular under Holmenkollstafetten lørdag ettermiddag. Stafetten starter på Bislett stadio og avsluttes på samme sted etter en nesten 20km lang runde rundt i Oslo. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tjalve løp inn til suveren seier i kvinnenes eliteklasse i Holmenkollstafetten, mens Gular vant på herresiden.

Benedicte Hauge løp laget sitt inn til seier på kvinnenes ankeretappe. Hun fikk en enkel reise. Vinnertiden totalt ble 59.37,5. Det var samme tid som i fjor.

Dette var Tjalves femte seier i kvinneklassen gjennom tidene.

– Det er veldig gøy. En ære å løpe med dette flotte laget. De gjorde det enkelt for meg på sjarmøretappen. Det var en fryd, sa ankerkvinnen Hauge i et intervju vist på TV 2.

Tjalve var 2.10,3 minutter foran Gular på annenplass. Det var 2.32,8 ned til BULs førstelag på tredje.

Friidrettsløper Karoline Bjerkeli Grøvdal var i aksjon for Tjalve opp den tøffe Besserud-bakken. Hun sendte laget ut i klar ledelse.

– Det var like hardt som i fjor. Brutalt å løpe opp bakken, men gøy. Vi er store favoritter, og jeg håper det holder helt til mål. Dette var veldig gøy, sa hun etter sin etappe.

I herreklassen vant Gular med tiden 50.08,6. Tjalve ble nummer to, 50,1 sekunder bak. Strindheim knep tredjeplassen. Det skilte 1.15,1 opp til vinnerlaget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.