TIL LONDON: Petter Vaagan Moen får en ny lagkamerat i Queens Park Rangers. Torsdag kunne klubben bekrefte at de har sikret seg spissen DJ Campbell fra Blackpool. Foto: AP Photo / Jon Super
TIL LONDON: Petter Vaagan Moen får en ny lagkamerat i Queens Park Rangers. Torsdag kunne klubben bekrefte at de har sikret seg spissen DJ Campbell fra Blackpool. Foto: AP Photo / Jon SuperVis mer

DJ Campbell klar for QPR

Blir lagkamerat med Vaagan Moen.

Petter Vaagan Moen får en ny lagkamerat i Queens Park Rangers. Torsdag kunne klubben bekrefte at de har sikret seg spissen DJ Campbell fra Blackpool.

Den nyopprykkede Premier League-klubben har jaktet Campbell i flere uker. Trolig betaler de bare drøyt 10 millioner kroner for angriperen, men ingen sum er blitt offentliggjort.

29-åringen hadde en god sesong med 13 scoringer for Blackpool i fjor, men han klarte ikke å redde klubben fra nedrykk til mesterskapsserien.

Campbell får uansett en ny sjanse i engelsk fotballs beste selskap den kommende sesongen. Særlig gleder han seg til å spille for laget han holdt med som liten gutt.

- Jeg holdt med QPR som barn. Jeg vokste opp rundt klubben, og den har vært en viktig del av livet mitt. Jeg spilte her fra jeg var seks år til jeg var 15, så det er veldig spesielt å komme tilbake, sa Campbell.

Til tross for at QPR har styrtrike eiere, er angriperen den første manager Neil Warnock har betalt for siden opprykket. Nykomlingene Kieron Dyer og Jay Bothroyd ble begge hentet gratis.

(NTB)