Djokovic: - Jeg kunne aldri spilt mot mine brødre

Imponert over Williams-søstrene.

  INGEN FAN AV BRØDREDUELL:  Novak Djokovic. Foto: NTB Scanpix
INGEN FAN AV BRØDREDUELL: Novak Djokovic. Foto: NTB ScanpixVis mer

Novak Djokovic er imponert over søstrene Serena og Venus Williams som i US Open skal måle krefter for 27. gang. Selv kunne han aldri gjort det samme mot noen av sine brødre.

Verdenseneren har to yngre brødre som spiller tennis, Marko (24) og Djorde (20). Begge spiller på lavere nivå, noe som passer Novak godt.

Den fordelen har verken Serena eller Venus som møtes i kvartfinalen i US Open. Der kan Venus stoppe søsterens jakt på årets fjerde Grand Slam-tittel.

- Det første jeg tenker på er hvordan det ville vært å spille mot mine brødre, og for å være helt ærlig tror jeg ikke det hadde vært mulig, sa Djokovic etter å ha tatt seg videre til kvartfinalen for herrer søndag.

- På en måte beundrer jeg at de i mange år har spilt mot hverandre på så høyt nivå, men det er rart. De er søstre, bor sammen og vokste opp sammen. Det hadde ikke vært mulig for meg å spille mot mine brødre. Jeg hadde ikke taklet det når jeg kom på banen, fortalte serberen.

Opp gjennom årene har Williams-søstrene blitt vant til å se hverandre på motsatt side av nettet.

- Vi er begge forberedt. Selv om du spiller mot søsteren din, må du være forberedt og konsentrert. Forberedelsene endrer seg ikke, sa storesøster Venus.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram