NY TITTEL: Verdensener Novak Djokovic herjet med franske Jo-Wilfried Tsonga og med settsifrene 6-1, 6-4 ble det enkel seier for serberen i ATP-turneringen i tennis i Shanghai.
Foto:  AFP PHOTO / GREG BAKER / NTB Scanpix
NY TITTEL: Verdensener Novak Djokovic herjet med franske Jo-Wilfried Tsonga og med settsifrene 6-1, 6-4 ble det enkel seier for serberen i ATP-turneringen i tennis i Shanghai. Foto: AFP PHOTO / GREG BAKER / NTB Scanpix Vis mer

Djokovic herjet med motstander i ATP-finale

Franske Jo-Wilfried Tsonga sjanseløs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Verdensener Novak Djokovic herjet med franske Jo-Wilfried Tsonga og med settsifrene 6-1, 6-4 ble det enkel seier for serberen i ATP-turneringen i tennis i Shanghai.

Djokovic vant turneringen i Shanghai for tredje gang. Det var hans niende turneringsseier for året, og Djokovic har dominert sporten de siste månedene. Tre av hans totalt ti seirer i Grand Slam-turneringer har kommet det siste året.

- I dag handlet det meste om å få så mange server som mulig tilbake i spill igjen, for Jo har en av beste servene som finnes i tennis. Stort sett så følte jeg at jeg hadde kontroll i kampen, sa Djokovic.

30 år gamle Tsonga er kjent for sine sterke server, men mot Djokovic hjalp ikke det. Djokovic returnerte sterkt gjennom hele kampen.

- Det er ikke mange som er i stand til å ta ni tittelseirer i løpet av en sesong. Det er imponerende. Det er ikke så mye mer å si. Novak spiller mye bedre enn alle andre, sa Tsonga.

Det ble også spilt WTA-turneringer i Asia denne helgen. I Tianjin i Kina vant annenseedede Agnieszka Radwanska fra Polen 6-1, 6-2 over Danka Kovinic fra Kroatia. Turneringen i Tianjin ble skjemt av høy luftforurensing.

I Hongkong ble det en jevnere finale, men fjerdeseedede Jelena Jankovic fra Serbia slo tyske annenseedede Angelique Kerber 3-6, 7-6 (7-4), 6-1.

Det var hennes annen WTA-seier for året. Totalt står hun med 15.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer