Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Djokovic og kona smittet av corona

Tennisstjerne Novak Djokovic fikk påvist Covid-19 i kjølvannet av turnering.

SKANDALE: Novak Djokovic sin oppvisningsturnering i tennis har skapt blest etter positive coronatester og vill festing. Vis mer

Tennisstjerne Novak Djokovic (33) har fått påvist Covid-19. Det bekrefter spilleren selv gjennom en pressemelding tirsdag.

Djokovics kone Jelena har også fått påvist coronaviruset. Begge vil isolere seg i 14 dager for så å ta en ny test om fem dager.

«Da vi ankom Beograd ble vi testet. Mitt resultat er positivt, samme som Jelenas, mens resultatene til våre barn er negative», heter det i pressemeldingen.

Den siste tiden har det vært kritikk mot oppvisningsturneringen som Djokovic var initiativtaker bak sist uke.

Adria Summer Tour besto av et antall oppvisningskamper på grus i Serbia og Kroatia. Finalen mellom russeren Andrej Rublev og Djokovic ble avlyst etter at det ble kjent at Dimitrov var blitt smittet. Djokovic beklager overfor alle som er smittet.

«Alt vi har gjort den siste måneden gjorde vi med åpne intensjoner», heter det i pressemeldingen.

I etterkant av turneringen har flere testet positivt for coronaviruset, deriblant kroatiske Borna Coric, serbiske Victor Triocki og bulgarske Grigor Dimitrov.

«Vi organiserte turneringen på et tidspunkt hvor virus hadde gått tilbake, og vi trodde det var gode forhold for å avholde turneringen», heter det videre.

Det har vært stans i ordinært turneringsspill i tennis siden mars på grunn av coronapandemien.

Nylig ble det også publisert lekkede bilder fra en serbisk nattklubb der Djokovic danset og koste seg (se video øverst i artikkelen). Det er ikke bekreftet at dette besøket har sammenheng med smitten som er påvist.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!