Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Djokovic og Nadal til semifinale i Qatar Open

Kan møtes i finalen.

NÆRMER SEG FINALE: Novak Djokovic og Rafael Nadal er begge en kamp fra å møtes i finalen i Qatar Open etter at begge vant sin kvartfinale torsdag. Foto: EPA/WILL OLIVER/NTB Scanpix
NÆRMER SEG FINALE: Novak Djokovic og Rafael Nadal er begge en kamp fra å møtes i finalen i Qatar Open etter at begge vant sin kvartfinale torsdag. Foto: EPA/WILL OLIVER/NTB Scanpix Vis mer

Novak Djokovic og Rafael Nadal er begge en kamp fra å møtes i finalen i Qatar Open etter at begge vant sin kvartfinale torsdag.

Nadal knyttet neven og jublet da han beseiret Andrej Kuznetsov 6-3, 5-7, 6-4 i en jevn og spennende kamp. Det var langt mindre drama og følelser da Djokovic enkelt beseiret Leonardo Mayer 6-3, 7-5.

Den serbiske verdenseneren har fortsatt ikke avgitt sett i sine tre kamper i turneringen.

Nadals kvartfinale ble kanskje den mest minneverdige kampen så langt i det unge tennisåret.

- Det er godt nytt og veldig positiv å vinne en kamp i tre sett. Det greier man når man er mentalt skarp og greier å analysere det som skjer i kampen, sa Nadal.

- I fjor tapte jeg mange slike kamper, så det var viktig for meg å greie dette.

Det eneste han ikke var fornøyd med var serven sin. Kuznetsov brøt ham fire ganger.

Djokovic slet også med serven, men han var rett og slett for god for Mayer.

Nadal spiller semifinale mot den ukrainske sensasjonsmannen Ilja Martsjenko, nummer 94 på ATP-rankingen, som fortsatte sin drømmeuke med 6-3, 7-6 over Jeremy Chardy. I første runde slo han ut tittelforsvarer David Ferrer.

28-årige Martsjenko vant kvartfinalen selv om han måtte ha to medisinske timeout på grunn av ryggplager.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media