Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Djokovic slo «arvtageren» Nadal i Kina

Fikk en liten opptur med seier i ATP-turneringen i Kina.

 SEIRET:  Novak Djokovik slo Rafael Nadal, og vant med det ATP-turneringen i Kina. Foto: REUTERS / Kim Kyung-Hoon
SEIRET: Novak Djokovik slo Rafael Nadal, og vant med det ATP-turneringen i Kina. Foto: REUTERS / Kim Kyung-Hoon Vis mer

Novak Djokovic taper posisjonen som verdensener til Rafael Nadal neste uke, men fikk et plaster på såret i søndagens seier mot spanjolen i ATP-turneringen i Kina.

Serberen slo Nadal i strake sett med sifrene 6-3, 6-4, førte til hans fjerde tittel i den kinesiske turneringen på fem år.

Djokovic har vært tenniskonge med 101 strake uker på toppen av verdensrankingen. Den rekken tar slutt mandag. Nadal sikret poengene han trengte for å gå forbi ved å nå finalen i Beijing.

Den spanske grusspesialisten har hatt et eventyrlig comeback siden kneskaden som holdt ham utenfor til februar i år. Han har vunnet Grand Slam-titler i US Open og Roland-Garros, samt åtte andre turneringer.

Søndagens tap for Djokovic var Nadals første i løpet av 28 hardcourtkamper i 2013. De to tennisessene har møttes 38 ganger i løpet av karrieren, hvorav Nadal har vunnet 22 kamper og Djokovic 16.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media