VANT IGJEN: Novak Djokovic smiler fornøyd etter seieren mot Kei Nishikori i Miami Open søndag.Foto: AP /Wilfredo Lee/ NTB Scanpix
VANT IGJEN: Novak Djokovic smiler fornøyd etter seieren mot Kei Nishikori i Miami Open søndag.Foto: AP /Wilfredo Lee/ NTB ScanpixVis mer

Djokovic tangerte Agassi med ny Miami Open-triumf

28 seire i Masters-turneringer.

Verdenseneren Novak Djokovic vant finalen i Miami Open i to strake sett mot japanske Kei Nishikori.

Seieren er hans sjette seier i Miami Open, noe som gjør at han kopierer tennislegenden André Agassi. Samtidig tok serberen sin 28. seier i en Masters-turnering (de største turneringene utenom Grand Slam og verdenstourfinalen) og gikk med det forbi Rafael Nadal.

Etter seieren skrøt Djokovic stort av turneringen.

- Jeg vil takke alle som har tatt del i dette arrangementet. Det er en av de beste turneringene vi har i denne sporten. Jeg har et spesielt bånd knyttet til denne turneringen og den har vært et springbrett til alt, så jeg elsker alltid å komme tilbake hit, sa han ifølge The Guardian før han avsluttet.

- Jeg håper kjærlighetsaffæren fortsetter og jeg vil takke mitt apparat. Jeg vil takke alle som gjør denne turneringen ekstra spesiell, dere er fantastiske fans. Vi ses neste år!

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram