Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Djokovic tapte sin første finale på ett år

Serbias tennisstjerne Novak Djokovic må belage seg på mer ventetid i jakten på sin neste tittel. Søndag nådde han ikke opp i finalen i Queen's Club-turneringen.

NÅDDE IKKE OPP: Novak Djokovic måtte gi tapt for Marin Cilic i Queen's Club-finalen. Foto: REX/Shutterstock (9726149p)
NÅDDE IKKE OPP: Novak Djokovic måtte gi tapt for Marin Cilic i Queen's Club-finalen. Foto: REX/Shutterstock (9726149p) Vis mer

Tapet kom i det som var Djokovics første finale på tolv måneder. Han røk for kroatiske Marin Cilic med settsifrene 7-5, 6-7 (4-7), 3-6.

I det tredje og avgjørende settet ble Djokovic brutt én gang, og det sørget for at Cilic tok seg opp i 5-3. Derfra servet kroaten hjem finaleseieren.

Djokovic trakk seg fra fjorårets Wimbledon-turnering på grunn av en albueskade. Under årets Roland-Garros røk serberen ut i kvartfinalen. Hans forrige Grand Slam-triumf kom på grusen i Paris i 2016.

Skader og formdupp har sendt Djokovic ned til 22.-plass på verdensrankingen. Hans forrige finaleseier kom i Eastbourne for ett år siden.