ROLIG DAG: Uten å spille ble verdensener Novak Djokovic torsdag klar for semifinalen i storturneringen i tennis i California. Motstanderen Bernard Tomic trakk seg på grunn av en ryggskade. Foto: AP Photo/Mark J. Terrill
ROLIG DAG: Uten å spille ble verdensener Novak Djokovic torsdag klar for semifinalen i storturneringen i tennis i California. Motstanderen Bernard Tomic trakk seg på grunn av en ryggskade. Foto: AP Photo/Mark J. TerrillVis mer

Djokovic til semifinale på walkover

Motstander trakk seg.

Uten å spille ble verdensener Novak Djokovic torsdag klar for semifinalen i storturneringen i tennis i California. Motstanderen Bernard Tomic trakk seg på grunn av en ryggskade.

Tomic tok avgjørelsen flere timer før kampstart.

Dermed får tittelforsvarer Djokovic én ekstra hviledag før han møter Andy Murray i semifinalen. Selve finalen spilles søndag.

For Tomic var årets prestasjon hans beste noensinne i Indian Wells. Det var også første gang at australieren hadde tatt seg til en kvartfinale i en ATP Masters-turnering.

Murray tok seg videre ved å danke ut spanske Feliciano Lopez med settsifrene 6-3, 6-4. Skotten vant på rå styrke under tøffe forhold.

- Jeg synes jeg spilte en ganske god kamp. Vinden var helt klart det vanskeligste i dag. Vi slet begge to, men jeg klarte å spille akkurat litt mer solid, sa Murray.

(NTB)