SKADETRØBBEL: For Novak Djokovic. Foto: NTB Scanpix
SKADETRØBBEL: For Novak Djokovic. Foto: NTB ScanpixVis mer

Djokovic utsetter tenniscomebacket

Romjulens tennisturnering i Abu Dhabi blir nok en stjerne fattigere. Novak Djokovic sliter med albuen og må trekke seg.

Fra før har både Stan Wawrinka og Rafael Nadal trukket seg fra invitasjonsturneringen. Heller ikke de er klare for spill etter skader.

Det neste store målet for tenniseliten er Grand Slam-turneringen Australian Open i Melbourne i januar. Nå hersker det tvil rundt helsen til så vel Wawrinka og Nadal som Djokovic.

– Jeg er forferdelig skuffet over at jeg må trekke meg fra Mubadala World Tennis Championship. Dessverre har jeg begynt å kjenne smerter i albuen de siste dagene. Mitt medisinske støtteapparat har rådet meg til ikke å risikere noe, til å trekke meg fra turneringen og umiddelbart fortsette behandlingen, sier Djokovic.

Andy Murray, som heller ikke har spilt siden Wimbledon i sommer, overtar Djokovics plass i Abu Dhabi-semifinalen. Han møter spanjolen Roberto Bautista.

(NTB)

UBEHAGELIG: Den franske journalisten Maly Thomas opplevde at tennisspiller Maxime Hamou forsøkte å kysse henne gjentatte ganger på direktesendt TV da hun skulle intervjue ham etter han hadde røket ut av første runde av French Open. Hendelsen beskriver Thomas som ubehagelig, og har i ettertid uttalt at hun ville slå... Vis mer