Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Djourou ute i seks måneder etter kneoperasjon

Skadesmell for Arsenal.

Foto: SCANPIX/EPA/ANDY RAIN
Foto: SCANPIX/EPA/ANDY RAIN Vis mer

(Dagbladet.no): Da Johan Djourou returnerte fra landslagssamling i august med en kneskade, regnet Arsenal-manager Arsene Wenger med at den unge sveitseren var ute av spill i en måneds tid.

Det var imidlertid en i overkant optimistisk prognose.

I en pressemelding opplyser det sveitsiske fotballforbundet at midtstopperen la seg under kniven i Geneve på fredag for et inngrep i det vonde kneet, noe som betyr at Djourou er satt ut av spill i seks måneder.

Arsenal har imidlertid klart seg godt i sesonginnledningen uten 22-åringen i midtforsvaret. Nyervervelsen Thomas Vermaelen fant umiddelbart samarbeidstonen med William Gallas etter overgangen fra Ajax.

Da det heller ikke ble noe salg av Djourous landsmann Philippe Senderos til Everton og rutinerte Mikaël Silvestre fortsatt er i troppen, virker Arsene Wenger å være brukbart forspent med defensive alternativer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling