«djuice» skuffet stort

Knut Frostad og mannskapet på «djuice» passerte mållinjen i Verden rundt-seilasen på en skuffende 7. plass på den 5. etappen i dag.

Bare kvinnebåten «Amer Sports Too» var dårligere enn den norske båten på etappen fra Rio de Janeiro til Miami. Totalt var den femte etappen på 4450 nautiske mil.

- Jeg trodde vi var ferdig med uflaksen vår etter den første- og tredje etappen, men nå er jeg redd Gud har noe imot lilla, sa Knut Frostad etter målpasseringen på etappen som endte i Miami. «djuice» er lilla fra «topp til tå», og det er årsaken til at Frostad blandet inn fargen da han fortalte om uflaksen han mener båten har hatt på den siste etappen.

- Det var ei sky som ødela alt for oss. Vi kom under den og ble liggende helt stille. Det var ingenting vi kunne gjøre annet enn å se på konkurrentene seile av gårde, sa den norske skipperen. Han la til at den norske båten aldri kom seg etter den nedturen.

- Kvinnebåten kjempet knallhardt med oss mot slutten av denne etappen, og jeg tar virkelig hatten av for den innsatsen de viste på de siste nautiske milene inn til Miami. De fortjente mer enn åttendeplassen på denne etappen, sa Frostad.

6. etappe i seilasen starter i Miami 14. april.

(NTB)