Djurdjic på vei bort fra Haugesund

Klubbledelsen er forberedt på salg.

ØNSKET I HJEMLANDET: Nikola Djurdjic (nr. to f.h.) kobles i serbiske medier til Partizan Beograd. Haugesund er forberedte på å selge lagets toppscorerer de siste to sesongene. Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix
ØNSKET I HJEMLANDET: Nikola Djurdjic (nr. to f.h.) kobles i serbiske medier til Partizan Beograd. Haugesund er forberedte på å selge lagets toppscorerer de siste to sesongene. Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpixVis mer

Haugesunds toppscorer Nikola Djurdjic er på vei bort fra klubben. Ledelsen er forberedt på at det kommer bud på spissen.

Djurdjic har vist solid scoringsform så langt denne sesongen. Serberen står med sju mål og er på delt annenplass på toppscorerlisten i eliteserien.

I serbiske medier er han blitt koblet til Partizan Beograd, skriver VG. Sportssjef Asbjørn Helgeland i FKH vet at Djurdjic snart kan være tapt for klubben.

- Vi har ikke mottatt noe konkret bud, men vi registrerer at det er flere som har følere ute. Vi vet at det kommer bud, sier Helgeland til VG.

Haugesund er villig til å selge spissen hvis det kommer et godt nok bud.

- Vi har lovet Niko at hvis det dukker opp spennende tilbud for begge parter, så skal vi være behjelpelige. Han har vært lojal mot oss, og vi er lojale mot ham, forteller sportssjefen.

(NTB)