Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Djurdjic utelukker Vålerenga

- Jeg ser på Haugesund som et bedre lag, sier Haugesund-spissen.

UTELUKKER VIF: Djurdjic syns ikke noen andre norske klubber frister.
Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
UTELUKKER VIF: Djurdjic syns ikke noen andre norske klubber frister. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix Vis mer

Nikola Djurdjic (26) er ikke fristet av en eventuell overgang til Vålerenga. - Jeg ser på Haugesund som et bedre lag, sier Haugesund-spissen.

følge Haugesunds Avis har oslolaget vist interesse for å hente serberen til hovedstaden tidligere.

- Vålerenga er ikke interessant nå. Jeg ser også på FKH som et bedre lag enn Vålerenga. Det er egentlig ingen andre norske klubber som er fristende, sier Djurdjic til avisen.

Vålerenga har vært klar på at man vil hente inn en erstatter for Håvard Nielsen, som ble solgt til østerrikske Salzburg tidligere denne uken. Haugesunds gode sesong har imidlertid overbevist Djurdjic om at VIF ikke er det rette steget for ham videre i karrieren.

I februar uttalte Haugesunds toppscorer til Haugesunds Avis at han trodde 95 prosent av spillere i Norge ville spilt for Vålerenga hvis de fikk sjansen. 26-åringen trakk da også fram at VIF er et bedre utstillingsvindu og at osloklubben har vist at den er flink til å selge spillere til utlandet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media