Djurgården: - Høgmo trener laget akkurat nå

Kjenner ikke til pressekonferanse-planer i Oslo.

I SPILL:  Djurgården skal ifølge svenske medier ha fått nei av Per-Mathias Høgmo. Samtidig virker det mer og mer sannsynlig at han tar over Norge. 
Foto: BERTIL ENEVÅG ERICSON / NTB scanpix
I SPILL: Djurgården skal ifølge svenske medier ha fått nei av Per-Mathias Høgmo. Samtidig virker det mer og mer sannsynlig at han tar over Norge. Foto: BERTIL ENEVÅG ERICSON / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Svenske aviser virker sikre i sin sak på at Per-Mathias Høgmo takker nei til en ny avtale med Djurgården, og med det fjerner alle hindre på veien til å bli Norges nye landslagssjef.

Samtidig melder NRK i formiddag at Høgmo er på vei til Oslo, og at NFF planlegger pressekonferanse i ettermiddag. Det er ukjent for Djurgårdens pressetalsmann Jonas Riedel.

- Dette kjenner ikke vi til. Høgmo trener laget akkurat nå, og vi har ingen informasjon om at han skal til Oslo, sier Riedel til Dagbladet en stund før kl. 12.

Treningen er etter planen ferdig kl. 12, og Djurgårdens pressetalsmann legger til at han ikke har full oversikt over hva treneren foretar seg etter jobb.

Samtidig spiller Djurgården, som fikk 2-2 i lokalderbyet i går kveld, ny kamp mot Halmstad allerede søndag kveld.

Fra NFF-hold er det fortsatt stille.

I går bekreftet samtidig Ole Gunnar Solskjær at han ikke blir Norges nye sjef.

- Jeg har en spennende tropp, som jeg tror jeg kan utvikle videre. Jeg satser på å bli værende, og ser fram mot neste sesong. Det er klubbtrener jeg er, sier Molde-bossen.

- Er du helt sikker på at du ikke blir ny landslagssjef?

- Ja, det er jeg, sier Solskjær til Dagbladet.

Dagbladet følger saken