Djurgården frykter store Lillestrøm

Spiller semifinale i morgen.

(Dagbladet.no:) Lillestrøm er eneste norske lag som er igjen i Royal League. Djurgården er eneste svenske.

Det er duket for en skikkelig duell mot svenskene. Første semifinaleakt er i Södertälje i morgen, returoppgjøret går neste uke.

På vei til semifinalen har Djurgården slått både Lyn og Vålerenga. Nå jakter de på en ny skalp, men trener Kjell Jonevret vet at det blir vanskelig.

- Det er morsomt og inspirerende å være i semifinalen. Vi er jo Sveriges håp nå som Hammarby og IFK Göteborg (og Kalmar) er slått ut, sier Jonevret til RoyalLeague.com.

- Storvokste

Lillestrøm er av mange tippet som en het gullkandidat i Tippeligaen denne sesongen, og de er per dags dato et av de lagene i Norge som er i best form.

- Vi må spille vårt eget spill, springe raskt og mye og ha ballen på bakken. Lillestrøm er et fysisk sterkt lag med mange storvokste spillere, sier DIF-treneren.

Til klubbens egen hjemmeside sier han det enda klarere:

FRYKTER FUGLA: Espen Søgård, Olivier Occean og Shane Peter Stefanutto spiller for Norges ære i morgen. Foto: SCANPIX
FRYKTER FUGLA: Espen Søgård, Olivier Occean og Shane Peter Stefanutto spiller for Norges ære i morgen. Foto: SCANPIX Vis mer

- Selv om vi tar ut de største spillerne våre på laget, kommer vi til å være mindre enn dem. De spiller ganske tøft og er dyktige på dødballsituasjoner.

GLEDER SEG: Djurgården-trener Kjell Jonevret innser at spillerne hans er små i forhold til LSK-gutta.