Djurgården inviterer alle nordmenn til Høgmos siste hjemmekamp

Lover gratis inngang.

POPULÆR: Per-Mathias Høgmo har på kort tid fått en høy stjerne i Djurgården. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
POPULÆR: Per-Mathias Høgmo har på kort tid fått en høy stjerne i Djurgården. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Søndag skal Per-Mathias Høgmo lede Djurgården i sin aller siste hjemmekamp mot Gefle. Høgmo har ledet Stockholmsklubben siden mai i år, og fått dem trygt ut av nedryksstriden i Allsvenskan.

Klubben ønsker derfor å gi Høgmo en skikkelig avskjed i hans siste kamp på Tele2 Arena.

Gratis for nordmenn I en pressemelding skriver Djurgården at de ønsker «å takke Norge for å ha fått låne en av deres aller største ledere», og i den anledning lover klubben gratis inngang for alle nordmenn til kampen.

- På kort tid har vi Djurgårdere trykket Per-Mathias Høgmo til våre bryst. Han kom på et tidspunkt da det så mørkt ut for Djurgården Fotball. Vi lå sist på tabellen og var i manges øyne allerede klar for nedrykk. Nå, med tre runder igjen av Allsvenskan ser det ut som at sesongen 2013 resulterer i Djurgårdens beste tabellplassering siden 2007! Mye takket være vår kjære Per-Messias, som har sveiset sammen laget på aldeles enestående vis, står det i pressemeldingen.

Lusekofte ikke nødvendig Videre i pressemeldingen står det at det slettes ikke er nødvendig å møte opp i lusekofte for å bevise din norske tilhørighet, men at norsk pass er nødvendig.

Djurgården håper at så mange som mulig møter opp, slik at de sammen kan takke Høgmo og ønske han lykke til med norske landslaget.

HØYTIDELIG INVITASJON: Djurgården ønsker alle nordmenn velkommen til Høgmos siste hjemmekamp. Skjermdump: Djurgården Fotboll
HØYTIDELIG INVITASJON: Djurgården ønsker alle nordmenn velkommen til Høgmos siste hjemmekamp. Skjermdump: Djurgården Fotboll Vis mer