GENERALSPONSOR PÅ PLASS: DNB ble presentert som Vålerengas nye generalsponsor i kveld. DNB kom inn som en samarbeidspartner i fjor.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
GENERALSPONSOR PÅ PLASS: DNB ble presentert som Vålerengas nye generalsponsor i kveld. DNB kom inn som en samarbeidspartner i fjor. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpixVis mer

DNB presentert som Vålerengas nye generalsponsor

VIF må likevel halvere budsjettet i 2015.

Til øredøvende jubel fra Klanen ble DNB presentert som klubbens nye generalsponsor i forkant av eliteseriekampen mot Stabæk tirsdag.

Tirsdag feiret klubben sin 101-årsdag med kamp mot Stabæk, og banken skal pryde brystet av Vålerengas blå trøyer i årene som kommer.

- Det har tatt tid å få på plass en ny generalsponsor, men vi har hele tiden jobbet målbevisst for å få på plass den riktige samarbeidspartneren for oss, sier daglig leder Stig-Ove Sandnes i Vålerenga Fotball.

DNB kom inn som en stor samarbeidspartner for Vålerenga i fjor. Nå er partene blitt enig om å forlenge samarbeidet ut 2018 og banken blir også klubben nye generalsponsor.

Klanen dro i april i gang aksjonen «Det er vi som er Vål'enga». Bakgrunnen for aksjonen var at Vålerenga Fotball i 2013 og 2014 har stått uten generalsponsor. Per dato er det samlet inn 2,5 mill. kr som er et svært viktig bidrag til driften i 2014.

Halverer budsjettet Vålerenga gjør også grep til neste år, sett den vanskelige økonomiske situasjonen de er i. Dersom de skulle klare seg i år, halverer de budsjettet til neste år, melder Aftenposten. Det fra 100 til 50 millioner.

- Vålerenga har ikke råd til å gå med flere millioner kroner i minus mer. Det går ikke. Vi kan ikke drive på en sånn måte at det er noen som må ta underskuddsregningene våre på mange millioner, sier daglig leder i Vålerenga Fotball, Stig-Ove Sandnes, til Aftenposten.

(NTB/Dagbladet)