Dobbel Brattbakk

To mål av Harald Brattbakk og ett av Frode Johnsen i løpet av åtte minutter mot slutten av kampen sørget for tre RBK-poeng. Dagbladet.no fulgte kampen mellom Glimt og RBK.

Glimt åpnet kampen best på Aspmyra. Men Rosenborg scoret først - med god hjelp av de gule.

Et hardt innlegg fra Ståle Stensaas gikk via Bodø/Glimts forsvarsspiller Håvard Halvorsen, mellom beina på keeper Ronny Westad og i mål.

Men Halvorsen skulle få mulighet til å rette opp feilen. Etter 66 minutter scoret Halvorsen den riktige veien. Dermed var lagene like langt. Etter utlikningen presset Glimt på, men så syntes Harald Brattbakk at det var på tide å vise at han fortsatt kan score mål. Trønderen misset på en sjanse tidlig i omgangen, men i sluttminuttene løsnet det for Brattbakk og Rosenborg.

80. min.: Brattbakk ble spilt fri av Fredrik Winsnes. Enkelt vippet den hjemvendte rosenborgeren ballen forbi Westad.

86. min.: Brattbakk fikk stå alene å nikke inn ballen etter en corner.

- Det var godt å score på den måten vi ønsker å spille på, sier Brattbakk til NRK.

Han har tidligere scoret mål i Glimt-drakta. Han ble toppscorer i Norge for Rosenborg i 1994, 1995 og 1996. Nå har han startet toppscorer jakten igjen.

Bodø/Glimt-trener Dag Opjordsmoen var misfornøyd med resultatet, men tross alt fornøyd med en del av det Glimt-spillerne presterte.

- Jeg er veldig skuffet, men vi gjorde veldig mye riktig i dag. Vi er ikke så langt unna. Det virker som om det hviler en bitteliten forbannelse over oss for tida, sier Opjordsmoen.

Frode Johnsen fastsatte sluttresultatet til 4-1 like før slutt. Johnsen er dermed oppe i tre mål totalt denne sesongen.