Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NHL:

Dobbel norsk NHL-jubel

Begge de norske NHL-spillerne leverte på isen i natt.

SCORET: Mats Zuccarello (til venstre i bildet) bidrar her med en scoring i kampen mot Anaheim DucksFoto: Frank Franklin II / AP / NTB Scanpix
SCORET: Mats Zuccarello (til venstre i bildet) bidrar her med en scoring i kampen mot Anaheim DucksFoto: Frank Franklin II / AP / NTB Scanpix Vis mer

New York Rangers sikret seier på hjemmebane med 4-1 over Anaheim Mighty Ducks. Norske Mats Zuccarello sørget for ett av målene.

Det så ut til at det var gjestene fra California som ville mest i tirsdagens første periode, med 16 skudd på mål, mot seks skudd for Rangers. Men det var bare vertskapet som fikk uttelling. Oscar Lindberg sørget for at Rangers kunne gå til pause med 1-0-ledelse.

Doblet ledelsen

Ikke før var første minutt av den neste perioden unnagjort, så doblet Mats Zuccarello den ledelsen da han satte inn 2–0. Nok en gang var det godt samspill mellom Zuccarello og Chris Kreider som ga uttelling. Fem minutter senere reduserte Jakob Silverberg for Mighty Ducks.

I tredje periode var det igjen Rangers som fikk mest igjen for innsatsen. Snaut fire minutter ut i perioden sørget Michael Grabner for 3–1. Og med 19 sekunder igjen på klokken fastsatte samme mann sluttresultatet til 4–1.

Zuccarello fikk snaut 15 minutter på isen Madison Square Garden denne gangen.

Martinsen sentral i hjemmeseier

Med et stormløp fra egen forsvarssone sørget norske Andreas Martinsen for å hjelpe Colorado Avalanche til hjemmeseier 4–0 over Montreal Canadiens.

Martinsen stakk utenfor venstrekanten og satte et perfekt skudd mellom beina på en udekket Carey Price i Montreal-målet. Etter mindre enn to og et halvt minutt, lå Colorado allerede over med 2–0.

Før Martinsens mål, hadde nemlig Mikko Rantanen også satt pucken forbi Price. Man skal ikke lete lenge for å få øye på finnen i tirsdagens statistikk. Han scoret i alle periodene og sørget for tre av de fire Avalanche-målene. Det siste ble altså signert nordmannen Martinsen, som fikk nøyaktig ti minutter på isen denne gangen.

Canadierne måtte dermed finne seg i å forlate Colorado uten en eneste nettkjenning.

SCORET: Martinsens skudd var så vidt innom innsiden av målvaktens leggbeskytter før det gikk inn. Foto: David Zalubowski / AP / NTB scanpix
SCORET: Martinsens skudd var så vidt innom innsiden av målvaktens leggbeskytter før det gikk inn. Foto: David Zalubowski / AP / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling