Dobbel Occean sendte LSK til semifinalen

Møter Djurgården.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Kvartfinale i Royal League: Lillestrøm - IFK Göteborg 2-0. Etter 0-0 i den første kampen i Göteborg, var det helt åpent foran ettermiddagens avgjørende kvartfinaleoppgjør. Ikke minst siden kampen ble spilt på Tønsberg Gressbane.

LSK viste imidlertid fra start at det var de som spilte på «hjemmebane», og virket mest trygge og sultne på å komme seg til semifinalene.

Allerede etter ti minutter sendte vinterens kanskje største overgang, Olivier Occean, Kanarifuglene i ledelsen. Christoffer Andersson slo corneren og Occean headet nådeløst i mål.

Lillestrøm fortsatte å jakte på mål, og etter snaut 20 minutter slo Bjørn Helge Riise en 45-graderspasning ut til Robert Koren foran mål. Sloveneren brente derimot ballen over mål fra 7-8 meters hold.

Uwe Röslers menn fortsatt å produsere en halvsjanser, men ingen så store som den IFK fikk rett før pause. En corner faller nesten ned på foten til Marcus Berg foran mål, men Occean får klarert.

Møter Djurgården

Lillestrøm skapte også noen sjanser i starten av 2. omgang, ikke minst en dobbeltsjanse hvor verken Arild Sundgot eller Occean fant veien til nettmaskene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer