Dobbel Olsen mot Stabæk

To store enkeltprestasjoner av Lasse Olsen fikk Strømsgodset til å heve hodet igjen etter å ha blitt nedsablet av Lillestrøm i to kamper.

Drammenslaget tapte 7-4 i forrige serierunde og 5-1 i cupen for romerikingene. Søndag ble det 2-1 over Stabæk.

- Det var veldig deilig for spillerne. Etter å ha blitt utklasset av Lillestrøm i to kamper trengte de dette, sa en lettet Strømsgodset-trener Arne Dokken etter seieren.

Det var mange gode hjemmespillere på Marienlyst søndag, blant annet har David Hanssen, som Strømsgodset har leid fra nettopp Stabæk, hevet lagets midtbanespill kraftig.

Men dagens mann søndag var lynving Olsen. Først gikk han fra egen banehalvdel og ventet akkurat til Stabæk-keeper Anders Rotevatn var dekket av en forsvarer før han skrudde ballen opp i krysset med utsiden av høyrefoten.

Da var det gått 12 minutter. Petur Marteinsson utlignet for Stabæk, men Olsen slo til igjen like etter pause. Denne gangen fintet han seg fri på høyresiden og la inn foran mål. Innlegget kom tilbake til Olsen, som likegodt brukte den samme utsiden til å skru ballen i mål nok en gang.

- Etter en periode med måltørke var dette utrolig deilig. Vi hadde bestemt oss for å tråkke til og det ble en tøff kamp, sier Olsen til TV2.

(NTB/Dagbladet.no)