MISTER TO SPILLERE:  Erik Hamren må klare seg uten Marcus Berg og Jimmy Durmaz i mandagens kvalikkamp mot Moldova.
Foto: Janerik Henriksson / TT / NTB Scanpix.
MISTER TO SPILLERE: Erik Hamren må klare seg uten Marcus Berg og Jimmy Durmaz i mandagens kvalikkamp mot Moldova. Foto: Janerik Henriksson / TT / NTB Scanpix. Vis mer

Dobbel skadesmell for Hamrén og Sverige

Berg og Durmaz mister Moldova-kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Svenskene må klare seg uten både midtbanespilleren Jimmy Durmaz og angriperen Marcus Berg i mandagens EM-kvalifiseringskamp mot Moldova.

Begge pådro seg skader i torsdagens kamp, der svenskene sikret seg en 2-0 seier over Liechtenstein. For landslagssjef Erik Hamrén er det selvsagt trist at de to ikke kan spille den neste kampen, men det er ingen krise. Berg var forresten spilleren som gjorde 1-0-målet i kampen på bortebane torsdag.

Den andre scoringen ble satt inn av Zlatan Ibrahimovic, som også klarte å brenne et straffespark i kampen.

- De to er ikke alvorlig skadd, men det ser ut som om de må være på sidelinjen mellom en uke og ti dager, sier Hamrén til det svenske fotballforbundets nettside.

Begge de to spillerne ble byttet ut i torsdagens kamp. Det virket som om de hadde pådratt seg ganske like skader på baksiden av det ene låret.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer