Ett av to: Zlatan Ibrahimovic scoret PSGs to mål da de spilte uavgjort mot Marseille i kveld. Foto: NTB Scanpix
Ett av to: Zlatan Ibrahimovic scoret PSGs to mål da de spilte uavgjort mot Marseille i kveld. Foto: NTB ScanpixVis mer

Dobbel Zlatan-scoring

Zlatan Ibrahimovic stilnet hjemmepublikummet med to praktscoringer i den franske toppkampen mellom Marseille og Paris-Saint Germain.

En formsterk Zlatan har bidratt til at PSG gikk inn til kampen med fire strake ligaseirer, men søndag stanset seiersrekken tross svenskens 8. og 9. fulltreffer i fransk liga. Det var Gignac som åpnet scoringskontoen da han sendte vertene i ledelsen etter en kontring i det 17. minuttet, men seks minutter senere svarte Zlatan på spektakulært vis.

Perlescoring En corner ble stusset videre til stjernespissen, som feilvendt hælsparket ballen opp i det høyre hjørnet. Kun to minutter senere var det duket for mer Zlatan-magi da PSG fikk frispark rundt 25-meter fra mål. Han var ikke snauere enn at han dunket ballen gjennom en noe svak Marseille-mur og inn i korthjørnet via hansken til Steve Mandanda.

Dermed hadde svensken snudd kampen på egen hånd, men Gignac ville ikke være dårligere.

Etter en corner i det 32. minuttet headet han innlegget fra Mathieu Valbuena i mål. PSG-innbytter Kévin Gameiro var nærmest en avgjørende scoring i en relativt tam annenomgang, men begge lag måtte nøye seg med ett poeng.

Holder på ledelsen Dermed har serieleder Marseille fortsatt tre poengs forsprang til Zlatans klubb. Ytterligere ett poeng bak følger Lyon, som spilte 1-1 borte mot den ubeseirede ligafireren Lorient søndag. Bafetimbi Gomis sendte gjestene i ledelsen etter 22 minutter, men Jeremie Aliadiere utlignet for Lorient i starten av annen omgang.

(NTB)