Dobbelt Ferrari-seier i Monaco

Dårlig dag for McLaren-temaet i dagens Monaco Grand Prix. Coulthard fikk startproblemer, og mistet pole position mens Häkkinen måtte bryte i 18. runde. Dermed ble det dobbelt Ferrari.

I går skaffet Coulthard seg beste startspor, mens Michael Schumacher fikk plassert seg som en kile mellom briten og hans McLaren-Mercedes kollega Häkkinen i tredje-sporet. Schumacher tok ledelsen da Coulthard fikk startproblemer, Häkkinen la seg rett bak, mens Rubens Barrichello lå på tredje. Dette er andre gang i løpet av de siste tre løpene at Coulthard har fått startproblemer.

I 13. runde reduserte Häkkinen farta, og kjørte inn til piten runden etterpå. Fire runder seinere var der slutt. Bilden dreide mot høyre, og mekanikerne greide ikke å finne feilen. Dette er femte gang i løpet av de sju løpene som er blitt avholdt denne sesongen at finnen ikke har greid å fullføre.

Dermed ble de to Ferrari-kjørerne Schumacher og Barrichello liggende på topp ut løpet.

Det var Schumachers fjerde seier for sesongen, og den femte i Monaco. Coulthart klarte å kjøre seg inn til femteplassen, og kapret to poeng, men Schumacher rykket fra i VM-sammendraget.

I FRONT: Schumacher tok ledelsen da Coulthard fikk startproblemer i dagens Monaco Grand Prix.