Dobbelt omskolert

KRISTIANSAND (Dagbladet): Terje «Leo» Leonardsen (25) ble før sesongen omskolert fra venstrekant til venstreback. Før Brann-kampen ble han omskolert til spiss. Resultat: To mål og storspill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Som gammel angriper så sier det seg sjøl at jeg liker best å score mål, sier Leonardsen til Dagbladet.

Dermed regner han med at karrieren som venstreback er over, etter to kamper. Skal vi tro Start-treneren, trenger han ikke frykte forsvarsfireren på en stund.

Målteft

- Jeg fant ut at vi trengte en med målteft framme, og da falt valget på Terje. Han blir ikke vraket som spiss etter to mål i dag, gliser trener Jan Halvor Halvorsen.

Sørlendingene viste etter pause hva som bor i laget. Leonardsen er som veteran å regne i dagens Start-mannskap. Han er positivt overrasket over sesongstarten. For bare et par måneder siden så det virkelig svart ut.

- I vinter var det jo spennende å se hvem som dukket opp på trening, om noen hadde forsvunnet over natta. I perioder var vi bare en åtte-ti mann på trening. Nå er det god stemning i laget, men vi mangler nok litt samhandling som kan gjøre oss mer stabile.

Overoptimist

Fotballagent og Start-rådgiver Erik Solér var til stede på stadion i går kveld. Han ser en stor framtid i Start-laget, og gjentok det han sa til TV2 fredag: at Start om fem år kan spille Champions League.

- Ja, hvorfor ikke. Man må jo ha ambisjoner. RBK var langt unna Champions League i 1989. Fem år etter var de der. Det samme kan skje med Start, smiler Solér.

Konfrontert med Solérs uttalelser, får vi bare et bredt smil av Leonardsen.

- He-he, det er vel noen som synes at det kanskje høres vel optimistisk ut. Jeg tror vi bør konsentrere oss om årets sesong i første omgang, sier «Leo».

HELT: Tomålsscorer Terje Leonardsen ble helten blant de drøyt fire tusen sørlendingene som trosset uværet i går kveld.- Synd vi ikke vinner kampen. Vi burde ha styrt kampen inn da vi tok ledelsen, sier Leonardsen til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer