Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dobbelt slalåmsjokk: - Han danser. Det er helt nydelig

Leif Kristian Haugen kjørte inn til karrierebeste i slalåm. Og briten Dave Ryding tok andreplassen i Kitzbühel-slalåmen. 

JUBLER: Leif Kristian Haugen i målområdet etter 2. omgang av verdencuprennet i slalåm i Kitzbühel søndag
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
JUBLER: Leif Kristian Haugen i målområdet etter 2. omgang av verdencuprennet i slalåm i Kitzbühel søndag Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Da Henrik Kristoffersen skuffet og kjørte ut, slo Leif Kristian Haugen til med et kjempeløp i Kitzbühel.

Han lå på en overraskende femteplass etter den første omgangen - og danset inn til en andreplass i mål etter den andre omgangen.

- Han danser. Det er helt nydelig, utbrøt NRK-ekspert Marius Arnesen.

Den eneste som var foran i mål - var superstjerna Marschel Hirscher - og det sier litt om prestasjonen til mannen som aldri har vært på pallen i verdenscupen før!

Da briten Dave Ryding sto igjen alene på pallen - lå Haugen på tredjeplass.

Briten greide ikke å hamle opp med Hirscher - men kjørte inn til andreplass, og dermed dyttet han nordmannen ut av pallen.

Aleksandr Khorosjilov fra Russland tok tredjeplassen.

- Jeg har kjempet mye mot han i flere år, så dette er ingen overraskelse for meg. Jeg tok ikke tredjeplassen på forskudd. Det er kult med karrierebeste i slalåm. Jeg er fire hundredeler fra pallen - det går ikke an å være så mye nærmere, sa en strålende fornøyd Haugen til NRK.

- Jeg har vist at jeg kan kjøre fort to renn på rad nå, sa han videre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling