LANGT NED PÅ LISTA: Marianne Skarpnord ligger på 39. plass etter første dag i helgens LPGA-turnering. Foto: REUTERS/Denis Balibouse
LANGT NED PÅ LISTA: Marianne Skarpnord ligger på 39. plass etter første dag i helgens LPGA-turnering. Foto: REUTERS/Denis BalibouseVis mer

Dobbeltbogey ødela for Marianne

Tutta på 47. plass i Mexico.

|||

En dobbeltbogey på siste hull ødela for en solid åpningsrunde for Marianne Skarpnord i LPGA-turneringen i Mexico torsdag.

Skarpnord gikk første runde ett slag under par og ligger på delt 39. plass.

Sarpingen hadde fem birdies, men også to strake bogeys på 8. og 9. hull. Hun lå an til en plassering blant de 20 beste, men fikk en dobbeltbogey på 18. hull, som sendte henne nedover på resultatlisten.

Suzann Pettersen, som startet på 10. hull, åpnet turneringen på par. Hun fikk tre birdies og en bogey, men også hun hadde en dobbeltbogey (2. hull). Oslo-jenta ligger på delt 47.-plass.

I fjor endte «Tutta» på annenplass i turneringen. Da ble hun slått av verdenseneren Lorena Ochoa. Meksikaneren har bestemt seg for å legge opp og spiller i helgen sin siste turnering på LPGA-touren.

Ochoa gikk sju slag under par torsdag og ligger på delt tredjeplass sammen med Michelle Wie. Hun er tre slag bak japanske Ai Miyazato. Azahara Munoz ligger på annenplass, to slag bak lederen.

Turneringen avsluttes søndag.

(NTB)