Dobbeltscoring for Steffen

- Jeg føler meg helt pigg, sa Steffen Iversen til Dagbladet i går. Og i dag scoret den skadeforfulgte Tottenham-spissen to mål i kampen mot Watford.

> - Jeg føler meg helt pigg, sa Steffen Iversen til Dagbladet i går.

Og det ser ut til å stemme. Allerede i 10. minutt scoret han sitt første mål, for deretter å score på nytt ca. 10 minutter seinere. Iversen spilte også fram Ruel Fox til kampens siste mål da Tottenham vant 5 - 2. Ronny Johnsens scoret også mål, og det i kampens 1. minutt.

En reddende Østenstad

Egil Østenstad brøt nesten arbeidsmiljølovens bestemmelser om overtidsarbeid i kampen mot Fulham i dag. Han var en hårsbredd fra å utligne til 1 - 1 i siste minutt i 1. omgang. men det skulle vare helt til 1. minutt på overtid i 2. omgang før nordmannen fikk sitt mål. Men nok en gang ble han altså Southamptons reddende engel, i en kamp fylt med både temperatur og målsjanser, om enn ikke så mange mål.

Dagen var ikke like god for Tore André Flo i Chelsea. Han kom inn som reserve ved pause men måtte ut igjen med en skade i beinet.

Chelsea gikk likevel videre etter 2-0-seier mot Oldham etter to mål fra spillende manager Gianluca Vialli. Kampen var ikke udramatisk. Dommeren Paul Durkin vil utvilsomt sende rapport etter at han ble truffet av en pølse som ble kastet fra tribunen da han annullerte en scoring av Dennis Wise på overtid i 1. omgang. (Dagbladet :på nettet/NTB)