Dobbeltseier for Flo og Rekdal

LONDON (Dagbladet): Chelsea- Hertha Berlin 2-0. Tore André Flo og Kjetil Rekdal, en vinner og en taper i går. Men til slutt kunne begge juble, Chelsea og Hertha gikk begge videre i mesterligaen.

Harde dueller mellom de to norske landslagsspillerne ble det aldri: Kjetil trekker seg jo unna duellene, sier en smilende fornøyd Flo. Som spilte 2 ganger 45. God var han også..

- Hva gjør dere etterpå nå, Flo, ut på byen for å feire litt?

- Nei, vi har fått streng beskjed om å reise rett hjem av Graham Rix, så da gjør jeg det, sier Flo og fortsetter:

- Jeg er godt fornøyd med innsatsen, fikk spille hele kampen og hadde flere sjanser. Dessverre var jeg for sleivete i avslutningene. Bra for Kjetil at de også gikk videre, sier en raus Tore André i blådress og slips.

«Kjetil bra»

- Du kom ikke i spesiel mye i nærkontakt med Kjetil?

- Nei, men så er han flink til unngå duellene også, sier Flo og ler. - Men jeg synes Kjetil gjorde en god kamp.

- Du også, nære på ved tre anledninger, nå spiller du vel på søndag også?

- Ja, det får vi se på, håper det, sier Tore André Flo, som dro rett hjem til kone og sovende Johannes.

«Scoret ikke»

Kjetil Rekdal sier dette om kampen:

- He he, han Tore André scoret i hvert fall ikke. Sjøl føler jeg at formen blir stadig bedre, nå har jeg spilt fem kamper på 14 dager, og det går sakte framover. Vi er nybegynnere i denne cupen, og Chelsea er et godt lag. Ingen tvil om det, sier Rekdal.

- Dere fikk fin hjelp av Galatasaray?

- Ja, etter at vi ikke klarte å avgjøre det sjøl, så var det bra. Vi regnet ikke med det, men jeg mener vi ikke har noen grunn til å skamme oss. Vi tok åtte poeng i gruppa og gikk videre, sier Rekdal som lørdag skal møte en anna nordmann, på tysk gras. Jan Åge Fjørtoft.

Vil ha RBK

- Og nå håper du på Rosenborg i neste runde?

- Ja, det hadde vært bra, jeg ønsker meg faktisk dem. Vil gjerne måle krefter med RBK, ikke fordi de er lette å spille mot, men det hadde vært en utfordring, sier Rekdal.

Chelsea-manager Vialli hadde også smilet:

- Dette var en utrolig kveld for alle i Chelsea, vi er for første gang videre i Champions League som vinner, da slipper vi blant annet Manchester United, sier Vialli.

Sutton utvist

33000 på Stamford Bridge jublet hemningsløst etter at Deschamps og Ferrer sikret seieren for de blåkledte, som dominerte kampen fullstendig.

Tore André Flo fikk også vist at formen er god - bare scoringen manglet. Han hadde steget, de riktige løpene, teknikken satt og det samme gjorde tøffheten i i duellene.

Chris Sutton spilte sammen med Flo. Men var elendig. Igjen. Trebein-mottak, treig og engelsk klønete. Pådro seg først ett gult, så ett til. Utvist i siste spilleminutt.