Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

La Liga

Dobbeltseier for Messi og Barcelona

Luis Suárez og Philippe Coutinho sto for målene da Barcelona slo tabelljumbo Málaga 2-0 borte i serien. Dermed trygget katalanerne avstanden til forfølgerne.

MELDTE AVBUD: Messi måtte melde avbud til kveldens oppgjør på grunn av fødsel av hans tredje barn. Foto: AP Photo/Manu Fernandez
MELDTE AVBUD: Messi måtte melde avbud til kveldens oppgjør på grunn av fødsel av hans tredje barn. Foto: AP Photo/Manu Fernandez Vis mer

(Dagbladet/NTB): Før kveldens La Liga-kamp mellom Barcelona og Málaga måtte en sentral spiller melde avbud. Selveste Messi fikk beskjeden om at kona startet fødselen av hans tredje barn, og valgte derfor å stå over dagens kamp.

Noen timer seinere kom nyheten om at hans kone Antonella Roccuzzo har født.

Det bekreftet Messi selv på Instagram.

- Velkommen Ciro. Gudskjelov gikk alt bra. Både han og hans mor har det virkelig godt. Vi er lykkelige, skriver argentineren.

Tomålsseier

Likevel ble det en komfortabel seier for Barcelona borte mot Málaga.

Den tidligere Liverpool-duoen Suárez og Coutinho sendte gjestene opp i en tidlig ledelse. Suárez scoret etter et kvarters spill, mens Coutinho doblet etter en knapp halvtime. Like etter fikk hjemmelaget Samuel García utvist, noe som gjorde oppgaven svært vanskelig.

Málaga maktet ikke å komme tilbake. Barca kunne dermed innkassere tre nye poeng, selv uten Lionel Messi på banen.

Resultatet gjør at Barcelona har 11 poeng ned til tabelltoer Atlético Madrid i La Liga, men Atlético har en kamp mindre spilt. Málaga på sisteplass har bare 13 poeng så langt.

Tredje barn

Messi har allerede to sønner fra før, Thiago (5) og Mateo (2). Allerede i februar røpte paret at det tredje barnets navn ville bli Ciro.

Det ser ut til at Messi har suksess både på privaten og på fotballbanen. Den argentinske stjerna har scoret 20 mål og gitt ti assister i årets La Liga-sesong.

Barcelona ligger nå på topp i den spanske ligaen, 15 poeng fra Real Madrid på tredjeplass.

Messi har også scoret tre ganger i fire Champions League-kamper.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling